El TecnoCampus acull el Saló Boda

El TecnoCampus ha acollit aquest cap de setmana el Saló Boda, que ha arribat a la 21a edició. Es tracta d'un dels esdeveniments més rellevants que organitza el centre de congressos del parc, ja que l'espai foyer s'omple d'estands -una cinquantena- i l'auditori s'habilta per fer-hi les desfilades. L'alcalde, Joan Mora, va presidir divendres l'acte inaugural del saló, que va donar el tret de sortida a un cap de setmana farcit d'activitats.

El TecnoCampus que s’ha convertit en un espai ideal per poder cobrir totes les necessitats d’aquest tipus d’esdeveniment. Com a nota destacada per aquesta edició hi ha hagut la presència en les clàssiques desfilades de vestits tant de comunió com d’acompanyament, donant un pas més enllà del que pot englobar una boda en sí.

En total, més de cinquanta empreses han participat en aquest Saló Boda, que com és habitual ha tocat tots els àmbits que es necessiten a l’hora d’organitzar una celebració d'aquest tipus. Per segon any consecutiu, Maresmenuvis ha estat el patrocinador principal del Saló Boda.

Fotografies: TecnoCampus / Lab 8-85