El TecnoCampus serà present a partir de dimecres en el Saló de l’Ensenyament de Barcelona

El TecnoCampus tindrà un any més estand propi al Saló de l’Ensenyament, que comença el proper dimecres 12 de març al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. El TecnoCampus hi presentarà tota l’oferta de graus per al curs 2014-2015, que s’amplia gràcies a la posada en marxa de dues noves titulacions de la mà de la Universitat Pompeu Fabra.

Concretament, les novetats són el Grau en Logística i Negocis Marítims i el Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs. Tots dos responen a necessitats de sectors productius, compten amb l’aval de les empreses i els experts del sector i s’emmarquen en l’aposta del TecnoCampus per un ensenyament universitari molt enfocat a les necessitats reals del mercat de treball. En aquesta mateixa línia, el Grau en Enginyeria Informàtica de Gestió i Sistemes d'Informació es reformula de cara al curs 2014/2015 i s’orienta clarament en els seus continguts cap a la informàtica de serveis (consultoria, sistemes d’informació i gestió de dades, etc etc).

Globalment el TecnoCampus arriba al Saló amb una oferta universitària consolidada, amb onze graus dels àmbits de les enginyeries, l’audiovisual, els videojocs, la infermeria, l’esport, el màrqueting, l’administració d’empreses, la logística i el turisme. A més, ofereix fins a tres dobles titulacions, i la previsió de cara als propers anys és continuar augmentant-ne el nombre.

Enguany, a més, el TecnoCampus, a través del moviment Xnergic, participa activament en la nova iniciativa posada en marxa per Fira de Barcelona: l’Aula d’activitats. Hi posarà en marxa tallers d’emprenedoria, robòtica i videojocs oberta a tots els assistents al saló, que cada any ronden els 65.000 i que passen pel recinte de Fira a Montjuïc els cinc dies que dura el saló, de dimecres a diumenge.