Tertúlia RRHH i TIC

El Servei Empresa del Tecnocampus ha celebrat aquest matí a l'espai Lovework la tertúlia "Com la tecnologia pot ajudar l'empresa i el seu equip humà en un entorn global, mòbil, social i flexible". L'acte ha estat presentat per Luz Fernández, cap del Servei Empresa del Tecnocampus, i ha comptat amb la moderació de Jaume Martí, expert en RRHH i soci de l'empresa 6tema.

El tret de sortida de la tertúlia l'han donat Sílvia Gironés, de l'empresa Rational Time, i Miquel Cazorla i Daniel García, de Castingforjobs. Ambdues empreses han presentat com els nous sistemes informàtics poden ajudar a millorar la gestió dels horaris a les empreses, d'una banda, i una nova plataforma de curriculum vitae per vídeo per afavorir la preselecció de candidats en els processos de contractació, per l'altra.

Gràcies a aquestes presentacions s'ha generat un debat en què representants d'empreses allotjades al TCM i d'altres professionals del sector han pogut intercanviar opinions i copsar el present i futur en la relació TIC-RRHH.