"Els nostres titulats en enginyeria mecànica i electrònica industrial troben la primera feina vinculada als estudis en menys de tres mesos"

El coordinador del estudis d’enginyeria mecànica i electrònica industrial i automàtica, Albert Monté, apunta que “els nostres titulats troben en menys de tres mesos la primera feina vinculada als estudis”. Aquests estudis, que enguany es poden cursar en una doble titulació, s'imparteixen a l'Escola Universitària Politècnica de Mataró (EUPMT), un dels centres universitaris del TecnoCampus.

La proximitat als professors és un dels punts forts de l’Escola Universitària Politècnica de Mataró, segons el coordinador. “Tenim una gran vocació docent, i això fa que els estudiants disposin de moltes hores per a consultes i per a rebre ajuda dels professors”, apunta Monté. Els estudis, que permeten als estudiants obtenir un títol oficial de la Universitat Politècnica de Catalunya, posen molt d’èmfasi en l’aprenentatge de l’anglès i en el contacte amb el món professional. En aquest sentit, Monté destaca que en els 30 anys d’història del centre, els titulats en aquests estudis “han fet una gran aportació al teixit productiu, treballant en empreses familiars o en multinacionals o bé creant la seva pròpia empresa”.