Un projecte de recerca sobre càncer de pròstata en què participa l'ESCS ha estat guardonat

El projecte de recerca "Ajuda a la presa de decisions en el càncer de pròstata", que realitzen  conjuntament l'Escola Superior de Ciències de la Salut i l'Institut Català d'Oncologia, ha estat guardonat per la Fundació Badalona contra el càncer, que hi destinarà 5.900€.

Aquest és el segon reconeixement que rep el projecte ja que, al passat mes de novembre, el Col·legi Oficial d'Infermeria de Barcelona (COIB) el va premiar atorgant un finançament de 3.300€.

L'investigadora principal del projecte és Carolina Chabrera, professora de l'ESCS i infermera de l'ICO. La resta de l'equip investigador està format per Adela Zabalegui, directora d'infermeria de l'Hospital Clínic de Barcelona; Esther Cabrera, directora de l'ESCS; Albert Font, coordinador d'oncologia mèdica de l'ICO; Mònica Caro, metge del servei d'oncologia radioteràpica; Joan Areal, metge del servei d'urologia de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona; Francisco Gil, psicooncòleg de l'ICO i professor de l'ESCS; i Laura Magallón, infermera assistencial de l'ICO.