Col·labora amb La Marató de TV3 com a voluntari

Busquem persones que ens ajudin com a voluntaris en l’organització de la “Caminada al TecnoCampus”, que se celebra el diumenge 17 de desembre amb motiu de La Marató de TV3.
Es tracta d’una caminada solidària que promou el TecnoCampus per col·laborar un any més amb aquest projecte enfocat a la recaptació de recursos econòmics per a la investigació científica de malalties que actualment no tenen cura. En l’edició d’enguany, els diners recaptats es destinaran a la investigació de les malalties infecciones. Les malalties infeccioses són la causa d'1 de cada 3 morts al món i són un problema important de salut pública.

Com a estudiant, pots reconèixer crèdits si participes en activitats de voluntariat que s’organitzen des del centre universitari, pots convalidar un màxim de dos crèdits per 25 hores de voluntariat per curs acadèmic. Per completar aquestes hores, també tens a la teva disposició dos cursos formatius gratuïts.

Quines tasques faré com a voluntari?

  • Col·laboràs en la promoció i venda d’inscripcions les setmanes prèvies a l'acte: dissabte 25 de novembre i els dissabtes 2 i 9 de desembre
  • Donaràs suport a l’organització el dia de la caminada, sobretot pel que fa a la senyalització del recorregut
  • Participaràs en el vídeo promocional de la Caminada al TecnoCampus

Si estàs interessat a donar-nos un cop de mà com a voluntari, envia’ns un correu a caminadamaratotv3@tecnocampus.cat.

A la Caminada al TecnoCampus de l'any passat, organitzada juntament amb l'associació AGIM, vam aconseguir recaptar un total de 5.100 euros, que es van destinar íntegrament al projecte: