XPCAT informa de l'obertura de la 3era edició del Fem Indústria

Correu informatiu d'XPCAT sobre el Concurs Fem Indústria:

"S'ha obert obert la 3a convocatòria del Concurs Fem Indústria, un concurs que organitza COEIC/AEIC, mitjançant el seu servei pel foment de l’emprenedoria Enginova, el nostre membre laSalle Technova Barcelona, i Leitat Technological Center.

Aquest concurs pretén afavorir la creació i la capacitat de creixement d’empreses innovadores de base tecnològica i amb preferència, desenvolupades per enginyers amb experiència  professional anterior. Promoure l’esperit innovador de les empreses i els professionals ajudant a consolidar i aconseguir que el teixit empresarial català continuï sent un referent a nivell europeu i poder continuar sent una de les regions motores d’Europa.

El concurs està adreçat a: empreses ja existents que tenen nous projectes empresarials. Però que degut a diferents motius no tenen la possibilitat de poder impulsar i materialitzar el seu repte empresarial.

Per més informació podeu accedir als arxius adjunt i al vincle: http://www.femindustria.com/

Per poder participar s’ha de lliurar la documentació abans del 17 de febrer a qualsevol de les següents adreces:

- laSalle Technova Barcelona: entrepreneurship@technovabarcelona.org

-Leitat Technological Center: rrii@leitat.org

-  Departament de foment de l’emprenedoria del COEIC/AEIC Enginova: enginova@eic.cat;

Esperem que aquesta informació us sigui d’interès. Preguem feu difusió entre aquelles empreses que creieu puguin estar interessades."