L'impacte de You Tube, en la conferència de Roc Massaguer (Outconsumer) als alumnes del Grau en Videojocs

El passat 29 d’octubre, Roc Massaguer, conegut com a Outconsumer a les xarxes socials, va protagonitzar la conferència “Youtube i gamers, de frikis a rockstars” en el marc del Cicle “Els videojocs i els seus protagonistes”, organitzat pel Tecnocampus en el marc del Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs.

Roc Massaguer és l’autor del canal de YouTube Outconsumer, amb quasi 600.000 subscriptors i 225.000 followers a Twitter. A la conferència, Massaguer va explicar com els videojocs han impactat en YouTube i a la inversa. Els primers vídeos a YouTube de videojocs van sorgir com la manera d’expressar moments únics en el joc i poder-los compartir. Actualment, els videojocs a YouTube són un cocktail amb molts ingredients com l’humor, la personalitat del YouTuber, la diversió, la fidelització i el valor afegit, entre d’altres. Massaguer va donar claus importants per als creadors de videojocs que vulguin ser comentats per YouTubers famosos i a més, va explicar la seva trajectòria com a YouTuber.

Els estudiants del Grau en Aplicacions Interactives i Videojocs i d’altres assistents van gaudir molt de la conferència i no van marxar fins aconseguir l’autògraf i una fotografia amb el conferenciant.