Els cursets del Campus Junior Empresa del TecnoCampus tenen per objectiu apropar la Universitat als estudiants de quart curs de l'educació secundària obligatòria (ESO), de primer i segon de batxillerat o bé de cicle formatiu de grau mitjà o superior amb una oferta formativa de l’Àrea d’Empresa i Ciències Socials.

Durada total dels cursos: Entre 16 i 20 hores
Dates: juliol de 2017
Horari: de 9:30 a 14:00 h
Preu: 95€ cada curset

ELS NOSTRES CURSETS

 • 1
  Intensive Business English course
  Curs de llengua anglesa per al món de l’empresa i els negocis que permet adquirir les habilitats comunicatives a nivell oral i escrit per a comunicar-se en eficàcia en aquest àmbit: atenció telefònica i personal, correu electrònic, tècniques de negociació, presentacions, etc.
   
   
  Del 3 al 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h
 • 2
  Patrons matemàtics a la realitat. Taller de modelització

  ¿Quanta sal hi ha al mar? ¿A quina distància està l’horitzó? ¿Quina és la cua més ràpida del supermercat? ¿Com un vídeo es pot fer viral? etc.

  En aquest taller ens plantejarem preguntes d’aquest tipus i, amb treball en equip, posada en escena dels coneixents matemàtics que tens, cerca a la xarxa i una mica d’assessorament, arribarem a respondre-les.

   
  Del 4 al 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h
 • 3
  Submergeix-te a les Xarxes Socials
  Conèixer com s’apliquen les eines de màrqueting digital i xarxes socials en el món dels negocis aplicant les últimes tendències.
  La importància de la identitat digital i la teva relació amb les comunitats digitals.
  Eines de fotografia i les xarxes socials visuals. Treballar en un món digitalitzat.
   
  Del 10 al 14 de juliol de 9:30 a 14:00 h
 • 4
  Tècniques teatrals i habilitats comunicatives
  Tenir habilitats per a comunicar és una competència necessària per als reptes comunicatius diaris: treballar en equip, comunicar idees, donar opinions, negociar, donar males notícies, presentar un projecte, parlar en públic, atendre al client, comunicar-se amb els pacients, clients, etc.
  Basant-nos en tècniques teatrals desenvoluparàs habilitats comunicatives que et seran útils en tots els àmbits de la teva vida.
   
  Del 10 al 14 de juliol de 9:30 a 14:00 h

Estàs interessat en algun dels nostres cursos?

Inscriu-t'hi