MEMBRES CAMPUS SALUDABLE

 • 1
  ALBA PARDO FERNÁNDEZ
  Responsable Campus Saludable i Sostenible

  apardo@escs.tecnocampus.cat

  Doctora en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE). L'Alba és experta en l'avaluació de l'estil de vida de la comunitat universitària i actualment és professora permanent de l'Escola Superior de Ciències de la Salut i coordinadora adjunta del Grau en CAFE. Membre investigadora del Grup d'Investigació Atenció a la Cronicitat i Innovació en Salut (GRACIS).

  http://www.linkedin.com/in/alba-pardo-a316a763/

 • 2
  HELENA M HERNÁNDEZ-PIZARRO
  Responsable de l’avaluació de les intervencions  

  hhernandez@tecnocampus.cat

  Doctora en Economia, s’ha especialitzat en economia pública i de la salut. L’Helena és experta en avaluar intervencions en salut i veure l’impacte de diferents factors en la salut. Actualment treballa com a professora permanent a l’Escola de Ciències Socials i de l'Empresa en l’àrea màrqueting i és investigadora del Centre de Recerca en Economia i Salut (CRES, UPF). 

  https://sites.google.com/site/hmhernandezpizarro/

 • 3
  ANNA CASTELLS
  Responsable Comissió estudiants Campus Saludable

  acastells@tecnocampus.cat

  Professora de l’Escola de Ciències de la Salut del Tecnocampus i imparteix classes als graus de Ciències de l’Activitat física i l’esport i al dobre grau de CAFE+Fisioteràpia. La seva especialitat és la Teoria i pràctica del joc motor, l’acrobàcia i els aspectes didàctics.

  Currículum Anna Castells

 • 4
  MARI RICO HERNÁNDEZ
  Responsable Alimentació y Accions saludables

  mrico@tecnocampus.cat

  Fisioterapeuta pediàtrica, especialitzada en el moviment de l’infant. Experta en hàbits saludables i educació alimentària. Sensibilitzada en consum responsable i residu zero. Actualment és professora associada del Grau de Fisioteràpia i la Doble Titulació Fisioteràpia-CAFE.

 • 5
  ELENA MAS CARBONELL
  Becària Campus Saludable

  elena.mas@tecnocampus.cat

  Estudiant de tercer de la doble titulació en Administracions d'empreses i Màrqueting i Comunitats Digitals. Actualment treballa com a becària donant suport a la coordinació i gestió de Campus saludable, així com a la gestió de comunicació, màrqueting i xarxes socials.