L’objectiu és impulsar i potenciar l’acció econòmica del sector marítim i nàuticdel Maresme perquè es creïn activitats que generin ocupació, millorar la qualificació professional i diversificar l’economia del territori
Des del la Fundació Tecnocampus participem de forma activa en la promoció i activació de les sinergies que existeixen entre el mar i les activitats socioeconòmiques del sector marítim i nàutic com a conjunt d’activitats emergents de gran valor. 

Principals línies estratègiques d’acció:

1.     L’ Associació Maresme Marítim: que te per  finalitat fomentar el desenvolupament socioeconòmic de totes les activitats relacionades amb el món i la cultura del mar de la comarca del Maresme. Aquesta associació és oberta a la incorporació de persones, empreses i entitats que tinguin interés en participar d’aquestes finalitats.
L’associació Maresme Marítim és sòcia del Forum Marítim Català - FMC

2. Projecte MaresMés, conjunt d’accions de carácter anual  per a l’impuls i la innovació de l’àmbit marítim empresarial i ocupacional del maresme. (Aquest projecte està subvencionat pel SOC i el Fons Social Europeu, d’acord amb la concessió de subvencions de projectes innovadors i experimentals, regulat per l’Ordre EMO/312/2012, de 8 d’octubre)
1.     Turisme Nàutic
2.     Pesca Turisme al Maresme
3.     Estratègia de vinculació amb agents econòmics i socials
4.     Observatori Àmbit Marítim del Maresme
5.     Perfils professionals emergents del sector marítim i nàutic del Maresme
6.     Disseny i implementació de titulacions universitàries, oficials i pròpies, vinculades al mar i la nàutica
 

Notícies :

www.maresmemaritim.org/web/noticies


Entitats sòcies i col·laboradors :

A banda de l'Ajuntament de Mataró participen en el projecte: el Consell Comarcal del Maresme, l’Ajuntament d’Arenys de Mar, l’Ajuntament del Masnou, la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme (FAGEM), la Fundació TecnoCampus, el Consorci de Turisme Costa Maresme, el club nàutic El Balís i el Consorci Port de Mataró.
 


 

Amb el suport de:Contacta'ns 

serveiempresa@tecnocampus.cat  / info@maresmemaritim.org

Enllaços

Maresme Marítim
Forum Maritim Català
    Catàleg Maresme Marítim