Hem rebut la teva petició d’informació. Gràcies pel teu interès.

El Tecnocampus imparteix titulacions de grau en els seus tres centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Això vol dir que quan et graduïs el teu títol serà de la Universitat Pompeu Fabra, una de les universitats més prestigioses a nivell europeu. La UPF és la primera universitat espanyola, i una de les 15 primeres europees, segons el rànquing U-Multirank, que elabora la UE.

Els nostres centres universitaris  estan integrats al mateix sistema de preinscripció universitària que les universitats públiques catalanes. Per estudiar al TecnoCampus cal fer la preinscripció a l’adreça https://accesuniversitat.gencat.cat. Hi ha tres convocatòries de preinscripció per iniciar els estudis el proper curs: juny, setembre i octubre.  

Tot seguit et fem arribar algunes informacions sobre els dubtes més freqüents que ens arriben, per si et són d’utilitat.

Saló de l’Ensenyament – 18 a 22 de març 2020
Jornada de Portes Obertes – 18 d’abril del 2020.
Sessions informatives - 8 de maig de 2020

SI ets estudiant i tens algún dubte, et pots adreçar a Punt d'informació a l'estudiant (PIE): de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 15h a 20h

Horari d'estiu: del 25 de juny a l'11 de setembre divendres tarda tancat. Agost tancat.