Cinc bones raons per estudiar una doble titulació de grau

Per a milers d’estudiants, s’acosta el moment de triar el futur universitari. No és fàcil escollir quin grau estudiar, i és normal tenir dubtes. Hi ha molta factors que ens fan estar indecisos, i sovint no estem segurs del que ens agrada o de les sortides professionals de cada grau. Per això, a vegades optar per una doble titulació pot ser una gran oportunitat universitària!

Una doble titulació integra dos programes de grau diferents en un únic itinerari, fet que et permet obtenir dos títols en lloc d’un i és una modalitat que cada cop incorporen més les universitats a la seva oferta acadèmica.
T’expliquem cinc bones raons per estudiar una doble titulació!

1. No descartar cap de les teves passions
Escollir una doble titulació pot ser un gran encert si hi ha dues àrees d’estudi que t’atrauen molt, ja que et permetrà no escollir-ne una de sola. Per altra banda, també es pot convertir en una oportunitat per descobrir nous interessos!

2. Aprofitar al màxim els teus anys universitaris
Un doble grau integra dos programes de grau diferents en un únic itinerari, fet que et permetrà aconseguir dues titulacions de grau en cinc o sis anys, un període de temps considerablement inferior que si fessis dos graus per separat.

3. Millorar el teu perfil professional
Una doble titulació és una bona manera d’obtenir un perfil professional i distingir-se de la resta. Tenir coneixements sobre dues àrees diferents, i que alhora estan relacionades, pot convertir-se en un element de diferenciació clau en el món laboral. A l’hora d’enriquir el currículum, una doble titulació és el reflex d’una formació més àmplia, diferenciada i completa, i de la capacitat de treballar en dos àmbits laborals diferents i/o complementaris.

4. Tenir més possibilitats de trobar feina
Cursar una doble titulació et permetrà ser més competitiu en el mercat laboral. Sense cap mena de dubte, cursar una doble titulació és un factor que les empreses valoren a l’hora de contractar algú i a més, tindràs més opcions laborals a les quals accedir.

5. Ser més emprenedor
Moltes dobles titulacions combinen àmbits laborals molt complementaris que et permetran tenir una visió més àmplia i completa com a estudiant. Combinar àmbits com el màrqueting amb gestió de negocis o amb turisme, per exemple, pot orientar-te cap a la creació del seu propi negoci.

El TecnoCampus de Mataró, amb centres universitaris adscrits a la Universitat Pompeu Fabra, ha estat pioner en aquest àmbit, i des de fa ja uns quants anys, oferta noves dobles titulacions en els àmbits de la tecnologia, l’empresa i la salut. Vols conèixer la seva oferta?

En l’àmbit de la tecnologia

En l’àmbit de l’empresa

En l’àmbit de la salut