Connecta’t al món laboral amb l’App del TecnoCampus

El Servei de Carreres Professionals del TecnoCampus ha impulsat la creació d’un nou servei perquè els estudiants puguin consultar les ofertes laborals i de pràctiques de la Borsa de Talent del mòbil. A partir d’ara, tots els estudiants del les tres escoles universitàries poden consultar les ofertes des de l’aplicació "TecnoCampus Estudiants". En cas d’estar utilitzant actualment l’app, cal descarregar-se l’última actualització per poder accedir a aquesta nova funcionalitat.

La nova funcionalitat no només permet veure les ofertes publicades, sinó filtrar-les per temàtiques i inscriure-s’hi. No obstant, per apuntar-se a una oferta, cal haver actualitzat prèviament el currículum vitae a través de la Borsa de Talent, una eina per connectar el talent universitari amb el món de l’empresa.

Facilitar als estudiants la vida a la universitat
Els estudiants del TecnoCampus poden gaudir des del curs 2016-2017 de l’aplicació oficial “TecnoCampus Estudiants”, una app gratuïta per a terminals Android i iPhone que té com a objectiu facilitar als estudiants la vida a la universitat.

En aquest sentit, l’app proporciona a través del telèfon mòbil informació acadèmica i de tots els serveis que s'ofereixen a la comunitat estudiantil. També incorpora el carnet d’estudiant digital, els horaris de classe i les qualificacions personals de les assignatures que cursa l'estudiant.