Obert el "call for papers" de l'Industry 4.0 Congress d’Advanced Factories 2019

Per tercer any consecutiu, Advanced Factories acollirà del 9 a l'11 d'abril l'Industry 4.0 Congress, el congrés més gran del sud d’Europa sobre indústria avançada i digital. Barcelona es convertirà de nou en l’epicentre de la Indústria 4.0 com a punt de trobada per a més de 12.000 professionals que venen a conèixer les últimes novetats industrials de la mà dels més de 170 ponents internacionals i de les més de 300 firmes expositores que presenten les seves solucions més innovadores pel sector manufacturer.

El TecnoCampus col·labora en la iniciativa i els estudiants, professors o empresaris podran beneficiar-se d’un preu especial en el registre com a visitants d’AF2019, que s’obrirà les properes setmanes. L'objectiu del congrés és apropar als professionals del sector industrial, tant a pimes industrials com grans plantes de producció instaurades al nostre país, les últimes tecnologies i innovacions per ajudar a millorar la seva competitivitat.

És per aquest motiu que tots aquells experts, tècnics, emprenedors, universitats, centres de recerca i d’innovació poden presentar fins al febrer la candidatura dels seus projectes, idees, casos d’èxit o solucions que ajudin al sector industrial a millorar la seva competitivitat a través de noves tecnologies, a la millora de processos productius i de servei al client, o a través de nous models per apropar les fàbriques cap a la Indústria 4.0.