Programa InnoEmprèn de suport a emprenedors

Si tens una idea de negoci innovadora o de base tecnològica, Innoemprèn és el teu programa.
Innoemprèn t’ajuda a transformar una idea innovadora en una proposta de valor clara i diferenciada, amb metodologies Lean start-up, customer development, business model canvas, prototyping, amb mentors i tutors professionals. Es tracta d'una iniciativa del TecnoCampus que té el suport de la Diputació de Barcelona i Catalunya Emprèn (Generalitat de Catalunya).

Programa adreçat a persones emprenedores que tenen una idea de negoci singular, innovadora o de base tecnològica amb una proposta de valor diferenciada. I a empreses de recent creació amb model de negoci innovador o tecnològic en procés de validació.

El programa consta de dues fases: en la primera hi podran participar quinze projectes, que experimentaran de forma evolutiva com la seva idea de negoci es converteix en una proposta clara de valor. Consta de sessions que combinen workshops impartits per experts especialitzats i tutories personalitzades. En la segona fase se seleccionaran els projectes finalistes, que seran acompanyats de forma personalitzada amb mentors i rebran un full de ruta per a l’obtenció de finançament. 

Calendari:

Fase 1: del 28 de juny a setembre de 2019.

Fase 2: d'octubre i a novembre de 2019.

Els participants podran disposar d’un espai d’ús compartit a les instal•lacions del TecnoCampus per treballar el projecte, i un especialista que els farà el seguiment per donar-los suport.

Termini inscripcions: les candidatures es poden presentar fins al 20 de juny de 2019.

La participació en el programa és gratuïta. Places limitades.


Més informació: https://tecnocampus.cat/innoempren

Contacte:  innoempren@tecnocampus.cat.