Sector Salut


El projecte TecnoCampus Health és un espai concebut com a concentrador de coneixement i innovació entorn la Salut. Està format per:

  • Centre de formació universitària: Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus.
  • Empreses biotech, eHealth, mHealth: En un espai connectat a l’Escola Salut TecnoCampus per allotjament d’empreses del sector salut digital o salut vinculada a la Biotecnologia.

Fer front als nous reptes que planteja una societat amb una esperança de vida cada cop més elevada, i amb col·lectius en situació de fragilitat, necessita la col·laboració públic-privada per al desplegament de programes que contribueixin a millorar la qualitat de vida.
 
La incorporació de tecnologies, l'optimització de plataformes per connectar solucions avançades i augmentar la transferència cap a la pime, són exemples dels reptes presents i futurs que els especialistes de la salut, dels serveis assistencials, dels centres d'R+D+i, la societat, l'empresa, l'acadèmia i l'administració pública tenen per davant.

Pla d'acció


El sector de la salut (bio, clínic, tic-salut, etc.) està en una etapa de fort creixement. Mataró compta amb empreses i institucions tractores que fan atractiu el territori i l'entorn Maresme és amable per a aquest sector. El TecnoCampus concentra ja avui a prop de 20 empreses del sector salut.
 
La creació de TecnoCampus-Salut respon al creixement orgànic natural del Parc, i que vol afavorir l'atracció de noves empreses que generin un hub de salut. Aquest nou espai replica la "fórmula TecnoCampus" que ha resultat un cas d'èxit. I significa donar resposta a aquest sector dins el Parc i fer que els llocs de treball, de les empreses que ja hi són i els nous, es quedin a la Ciutat de Mataró.
 
 

Llistat d'empreses i institucions


El TecnoCampus ofereix un ecosistema on formar, crear, innovar i connectar. Les empreses allotjades comparteixen espais amb tres escoles universitàries adscrites a la Universitat Pompeu Fabra i amb el centre tecnològic Eurecat.

  


   
   

 

Testimonis