ACCELERADORA D' START-UPS DE SALUT

És un programa d'acceleració destinat a start-ups d'alt potencial de creixement en el sector de la salut, promogut per la Fundació TecnoCampus, Foundingers Group, SL i Telefònica Open Future. 

El programa està adaptat a startups de Digital Health.

  • DIGITAL HEALTH

    Dirigida a start-ups de salut digital que puguin contribuir amb la seva innovació tecnològica a millorar l'adherència terapèutica, el diagnòstic, el control del tractament o la prevenció (mHealth, web-platforms, wearabledevices…).  

    +INFO

DESCOBREIX EL PROGRAMA

AQUÍ

SOCIS

                    

 

 

COL·LABORADORS 

  

 

 

AMB EL SUPORT

 

          

 

      

 

 

Concessió d’ajuts:

El passat 29 de desembre de 2017, l’Agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ), va atorgar un ajut a favor de la Fundació Tecnocampus Mataró Maresme en el marc de la “Convocatòria per a la concessió dels ajuts destinats a incentivar l’impuls de programes d’acceleració al territori i de les acceleradores privades” aprovada per la resolució EMC/2548/2017, per tal de dur a terme el projecte “Health Accelerator”.

 

En data 26 d’abril de 2018 la Diputació de Barcelona ha concedit un ajut econòmic en el marc del Catàleg de serveis de l’any 2018 del Pla Xarxa de Governs Locals 2016-2019 a favor de la Fundació Tecnocampus Mataró Maresme per al desenvolupament del projecte “L’especialització vertical: Kenko”.