L’invest In Mataró té la missió d'oferir i consolidar Mataró com a ciutat plena d'oportunitats de negoci, una ciutat business-friendly i amb facilitats d'instal·lació d’empreses i per desenvolupar  nous projectes que generin activitat econòmica o de coneixement, a l’hora que generi ocupació de qualitat.

Objectius:

  • Connexió  del capital privat nacional o estranger interessat en desenvolupar projectes a la ciutat donant-los facilitats tant de cerca d’ubicació, facilitació gestions necessàries i altres serveis de valor afegit per possibilitar l'èxit de les iniciatives.

  • Enfortir l’ecosistema de teixit productiu i de coneixement de la ciutat. L'esperit emprenedor i la gran quantitat d'iniciatives empresarials, que es generen a la nostra comarca, ens imposen el repte i ens donen l'oportunitat de donar suport a nous projectes.

  • Oferir una proposta de valor atractiva  alineada amb l’estratègia Barcelona que afavoreixi l’atractivitat a qualsevol empresa  per ubicar-se a Mataró,  identificant les singularitats de la ciutat en l'àmbit nacional i internacional i reforçant la seva utilitat per les empreses que hi aposten per instal·lar-s’hi.

 


 
 

Visita el web de:

l'Invest in Mataró