Els cursets de l’Estiu Jove al TecnoCampus tenen per objectiu apropar la Universitat als estudiants de quart curs de l'educació secundària obligatòria (ESO), de primer i segon de batxillerat o bé de cicle formatiu de grau mitjà o superior amb una oferta formativa de l’Àrea d’Empresa i Ciències Socials.

Durada: 20 hores
Dates: juny i juliol de 2017 en horari de matins
Preu: 95€ cada curset

ELS NOSTRES CURSETS

 • 1
  Submergeix-te a les Xarxes Socials
  Conèixer com s’apliquen les eines de màrqueting digital i xarxes socials en el món dels negocis aplicant les últimes tendències.
  La importància de la identitat digital i la teva relació amb les comunitats digitals.
  Eines de fotografia i les xarxes socials visuals. Treballar en un món digitalitzat.
   
  Del 3 al 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h
 • 2
  Intensive Business English course
  Curs de llengua anglesa per al món de l’empresa i els negocis que permet adquirir les habilitats comunicatives a nivell oral i escrit per a comunicar-se en eficàcia en aquest àmbit: atenció telefònica i personal, correu electrònic, tècniques de negociació, presentacions, etc.
   
   
  Del 3 al 7 de juliol de 9:30 a 14:00 h
 • 3
  Eines i tècniques matemàtiques per a les Ciències Socials
  Curs preparatori per assentar els coneixements bàsics de matemàtiques necessaris per abordar els estudis en els Graus d’Administració d'Empreses, d'Economia i Dobles Graus AdE/Màrqueting, AdE/Turisme i d’altres que ofereixen les universitats amb alguna d’aquestes titulacions. 
   
  Del 26 de juny al 7 de juliol de 10:00 a 12:30
 • 4
  Tècniques teatrals i habilitats comunicatives
  Tenir habilitats per a comunicar és una competència necessària per als reptes comunicatius diaris: treballar en equip, comunicar idees, donar opinions, negociar, donar males notícies, presentar un projecte, parlar en públic, atendre al client, comunicar-se amb els pacients, clients, etc.
  Basant-nos en tècniques teatrals desenvoluparàs habilitats comunicatives que et seran útils en tots els àmbits de la teva vida.
   
  Del 10 al 14 de juliol de 9:30 a 14:00 h