Professorat

Santiago Tomas Vecina: Doctor en Medicina. Metge especialista en Medicina interna. Màster en Metodologia i Gestió de la Qualitat Assistencial. Coordinador Programa SEMES-Seguretat del Pacient en Urgències (2008-2013). Responsable de la Unitat Funcional de Seguretat del Pacient-Badalona Serveis Assistencials. Director de la Fundació per la Recerca Docència i Innovació en Seguretat del Pacient (FIDISP).

Manel Chanovas Borras: Metge especialista en medicina intensiva. Servei d'Urgències Hospital Verge de la Cinta. Instructor SEMES Seguretat del Pacient. Expert membre de la Fundació per la Investigació, Docencia i Innovación en Seguretat del Pacient (FIDISP).

Maria José Bueno Dominguez: Infermera. Màster en Metodologia i Gestió de la Qualitat Assistencial. Directora de Qualitat del Grup SAGESSA (Catalunya). Expert membre de la Fundació per la Investigació, Docencia i Innovación en Seguretat del Pacient (FIDISP).

Fermin Roqueta Egea: Metge especialista en Cirurgia General. Màster en Direcció d'Institucions Sanitàries-UAB. Adjunt a la Direcció Mèdica- Fundació Althaia Manresa. Instructor SEMES en Seguetat del Pacient. Expert membre de la Fundació per la Investigació, Docencia i Innovación en Seguretat del Pacient (FIDISP).