Curs Professional ABAP 4

Dates: del 7 de maig al 16 de juliol
Dies de la setmana: dimarts i dijous
Horari: de 17 a 21 h
Durada: 80 hores
Preu: 600 €
 

Presentació

En l'actualitat a Catalunya hi ha una taxa d'atur del 20%, la qual cosa significa que una de cada cinc persones en edat de poder treballar no té possibilitats de fer-ho.

Sorprèn que amb aquestes xifres d'atur hi hagi subsectors de l'economia catalana que no poden cobrir les seves necessitats de mà d'obra qualificada.

Unes de les branques de l'economia amb més demanda és la de la Informàtica de Gestió i en concret la de la consultoria i programació de SAP.

SAP és el major fabricant de Programari de Gestió a Nivell mundial i el seu ERP és el més implantat tant en multinacionals com en grans, mitjanes i petites empreses.

A Catalunya hi ha 66 empreses que es dediquen a la implantació i manteniment de SAP i que són grans demandants de Consultors i Programadors de SAP i que en l'actualitat no poden cobrir les seves necessitats.

A Catalunya hi ha més de 700 empreses que tenen SAP implantat. A nivell de l'Estat Español ens trobem amb un volum de 117 que implanten de SAP i més de 2000 empreses que en l'actualitat són usuàries de SAP.

Les xifres a nivell mundial ens parlen d'11.900 empreses que implanten SAP i més de 263.000 clients.

Dirigit a

Aquest curs està orientat a programadors i analistes programadors, especialitzats en gestió i que vulguin millorar la seva empleabilitat i iniciar ràpidament una carrera professional vinculada a les tecnologies SAP, tant des del vessant de la consultoria com de l'empresa final.

Objectius

L'objectiu d'aquest curs és obtenir coneixements amb profunditat del llenguatge de programació ABAP. En aquest moment hi ha una gran oferta d'ocupació al mercat tant a nivell local, com nacional i internacional, de professionals amb coneixements d'aquest llenguatge de programació, per la qual cosa l'objectiu final d'aquest curs és millorar substancialment la empleabilitat dels alumnes, proporcionant-los els coneixements necessaris perquè puguin incorporar-se en equips d’ anàlisi i programació de projectes d'implementació i manteniments de SAP.

Requisits

Està adreçat a persones amb experiència i coneixements en programació, especialment en programació orientada a la gestió.

Certificació

- Certificat atorgat pel TecnoCampus - Escola Superior Politècnica
- Certificat atorgat per Excelium Consulting

Bonificació i descomptes

Curs 100% Bonificable per a empreses
20%  Estudiants dels Centres Universitaris del TecnoCampus
15% Treballadors d’empreses amb conveni
10% Trebaladdor d’empreses associades a la FAGEM
10%  Alumni i les persones en situació d’atur
10%  Treballadors d’empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus