Coordinació

Vanessa Peinado: Emprenedora i autodidacta del món digital, ha desenvolupat habilitats en la creació d’estratègies en entorns corporatius. A part dels seus coneixements en desenvolupament web, és també UX designer especialitzada en màrqueting en cercadors (SEO, SEM i Analítica Web) també es dedica a la formació en universitats d’Espanya.
 
Carles Gili: CEO de Metacom, agència de Inbound Marketing. Va saltar al món professional com a Freelance, sota la seva marca personal i com a expert en SEO i SEM. En clau acadèmica, ha combinat el món de la comunicació, investigació i telecomunicacions. És Enginyer Tècnic de telecomunicacions por la UAB, té el Grau en Publicitat i Relacions Públiques per la Universitat Ramon Llull i ha realitzat un Màster en ITM (Investigació i Tècniques de Mercat) per la UAB. L’apassiona la publicitat i la comunicació, tan online com offline, és especialista en SEO (posicionament web) i SEM (publicitat en cercadors), segueix escrivint en el seu blog amb la seva marca personal i en el blog de l’empresa. Redacta articles professionals i algun que altre del seu entorn personal ja que “per alguna cosa és el meu blog”.
 
Xavier Pla: Grau en comunicació audiovisual amb varis postgraus, és especialista en Inbound Marketing, ha desenvolupat la seva carrera professional en l’àmbit online treballant en InboundCycle, agència pionera del Inbound Marketing a Espanya. Actualment és el responsable de comptes de l’agència i ha pogut treballar amb clients com Bayer, Oxfam Intermón, Grupo Planeta i Simon, entre altres.