Curs pràctic de gestió de crèdits i prevenció d'impagaments

Dates: del 14 d'octubre al 11 de novembre del 2015
Horari: de 18 a 20:45 h
Dies de la setmana: dilluns i dimecres
Durada: 24 hores
Preu: 325 €
Inscripció: Entra
 

Presentació

L’increment de la morositat als mercat d’avui dia i el desconeixement del seu tractament en totes les etapes (fiscal, comptable, anàlisi, gestió…) requereix la presentació d’un curs de formació que ofereixi una informació complerta des d’un punt de vista pràctic i funcional.
De l’anàlisi de cadascuna de les matèries se n’extreuen els objectius a aconseguir dins dels aspectes de la concessió de crèdits a clients, el recobrament d’impagats, la reducció de despeses, la minoració de l’impacte dels riscos, els tractaments fiscals, els aspectes legals, etc.

Dirigit a

Aquest curs va dirigit a financers, comptables, gestors de crèdits, comercials, i  en general, a totes les persones interessades en el coneixement dels processos, adquisicions de nocions pràctiques i posada en escena del Crèdit Management.

Objectius

Coneixement dels processos, adquisició de nocions pràctiques i posada en escena en les pròpies empreses per reduir el risc comercial, optimitzar el cobrament i aprendre a preveure i gestionar la morositat.

Bonificació i descomptes

Curs 100% Bonificable per a empreses

20% Estudiants dels Centres Universitaris del TecnoCampus
15% Treballadors d’empreses amb conveni
10% Alumni, i les persones en situació d’atur
10% Treballadors d’empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus
10% Treballadors d'empreses associades a la FAGEM