Dates: del 22 d'abril de 2021 fins al 15 de juny de 2021
Dies de la setmana: dimarts i dijous
Horari: de 18:30 a 21:30h
Durada: 5 ECTS/ 50 hores
Preu: 433,35€ + taxes

Aquest curs correspon a un dels mòduls del Postgrau en Social Media i Màrqueting Digital, organitzat per l’Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa del Tecnocampus, i pot ser convalidable en cas de voler cursar el Postgrau sencer.

Presentació

ORM són les sigles que signifiquen Online Reputation Management i tenen a veure amb la gestió i monitoratge de la reputació online de la nostra marca personal o corporativa. Aquesta és una de les tasques més delicades i prioritàries quan hem decidit tenir una presència a Internet. En aquest curs, a més d'aprendre a aplicar les eines que ens permetin fer un seguiment a la nostra marca en la web, aprendrem a gestionar les crisi i/o els atacs a la reputació corporativa.

Coneixerem els diferents indicadors de mesurament i aprendrem a crear quadres de comandament per al mesurament de la nostra reputació digital.

 

Dirigit a

  • Llicenciats, professionals i emprenedors que desitgen especialitzar-se o completar la seva formació en l’entorn del Social Media i Màrqueting Digital, oferint una resposta professional a la demanda del mercat i les necessitats de les empreses.
  • A alumnes estrangers interessats en una formació de qualitat amb titulació associada al TCM i a la Universitat Pompeu Fabra (com centre adscrit a aquesta universitat).

Objectius

  • Formar en l’ús professional i corporatiu de les noves tecnologies
  • Generar coneixement sobre la gestió de les diferents eines disponibles a la Web 2.0