Taller d'eines de coaching amb cavalls
Dates: 10 i 11 de juliol
Díes de la setmana: divendres i dissabte
Horari: divendres de 15 a 19h i dissabte de 10 a 14h

Durada: 8 hores
Lloc: Tecnocampus i hípica Clarà
Preu: 120 €

Presentació

El taller d’ eines de coaching amb cavalls ens ajudarà en qualsevol context de la nostre vida, personal, professió, negoci, ja que ens facilitarà el nostre autoconeixement, experimentant aquelles àrees personals susceptibles de desenvolupament i millora o creixement tals com la comunicació clara, la creativitat, el lideratge, la confiança, les creences, valors, acompanyant a la persona mostrant-l’hi altres opcions, utilitzant l’aprenentatge basat en l’experiència.

Metodologia

El mòdul és vivencial, a traves dels exercicis, els participants sortiran de la seva zona de confort. D'aquesta manera la persona té l’oportunitat a través de l’autoconeixement i de l’aprenentatge, experimentar les seves pròpies actituds front la vida personal, professional i negocis, tal com es la comunicació clara, el lideratge, la confiança, la creativitat, les creences, els valors així com l’equilibri entre l’emoció i la raó.
Els cavalls funcionen com un mirall de l'ésser humà : tal com tu ets amb un cavall reflecteix com ets en la teva vida personal , laboral i en les teves relacions . Els cavalls poden percebre els teus sentiments i incongruències i reaccionen d'acord amb això . Els cavalls no jutgen , però sí reaccionen immediatament sobre el que perceben , i reflecteixen d'una manera directa com ets tu . El que el cavall percep de la persona , pel que fa a les emocions i al llenguatge corporal , és el que reflectirà , donant l'oportunitat de conèixer-se un i de trobar les eines necessàries per gestionar les emocions i / o conducte

Dirigit a

A grups, equips, organitzacions i en definitiva a totes aquelles persones que, com tu, volen fer un curs diferent, dinàmic, divertit, que realment puguis posar en pràctica cada dia el que has après a través de l’experiència, que vegis i sentis una millora en les teves relacions personals i professionals.

Objectius

Aprenentatge vesat amb l’experiència de:
A nivell individual: Aprenentatge i desenvolupament de valors , comunicació no verbal ¿què diem sense saber-ho?, capacitat d'empatia , confiança i autoestima , coherència interna, creativitat , gestió emocional , la presa de consciència : qui sóc i qui vull arribar a ser ?, punts a millorar, la presa de decisions : cap a on vull anar i com ?, motivació per al canvi , educació emocional, aprendre a gaudir " l'aquí i l'ara " .
A nivell grupal: A més de tots els anteriors concepte d'equip, treball en equip , cohesió d'equips. lideratge , desenvolupament d'habilitats directives.

Bonificació i descomptes

Curs Bonificable per a empreses
20% Estudiants dels Centres Universitaris del TecnoCampus
15% Treballadors d’empreses amb conveni
10% Empreses associades a la FAGEM
10% Alumni i les persones en situació d’atur
10% Treballadors d’empreses ubicades en el parc empresarial del TecnoCampus