Guió d'humor (ja, ja, ja)

Professorat

Pep Bras: Guionista d’El Terrat entre 1995 i 2011. Des del mític El Terrat de Ràdio Barcelona a Buenafuente, passant per La Cosa Nostra, Homo zapping, La última noche o Alaska y Mario. Coordinador de guió de la gala de Los Goya  i els Premis Gaudí presentats per Andreu Buenafuente. Va col·laborar en les bíblies inicials de les sèries Plats bruts i Pelotas. Actualment és guionista de “This is Opera”, un ambiciós projecte televisiu internacional de Ramon Gener.
Professor de l’Escola d’Escriptura de l’Ateneu Barcelonès. Curs sobre L’escriptura professional de l’sketch. Abans, va ser professor de redacció periodística a la Universitat Autònoma de Barcelona. Entre alguns dels seus 120 alumnes n’hi havia de tan avantatjats com Jordi Évole o Thaïs Villas, amb els quals continua tenint amistat.
Ha publicat més d’una vintena de llibres. Destaquen “La vida en siete minutos” (Seix Barral, 2012); “L’edat dels monstres” (Finalista del Premi Sant Jordi 1998); i “El vaixell de les vagines voraginoses” (Premi La Sonrisa Vertical, 1987). La seva darrera novel·la, “La niña que hacía hablar a las muñecas” (Ed. Alevosía/ Siruela) serà publicada  a Alemanya i a Holanda.
 
Més informació: www.pepbras.com