Inscripció realitzada correctament

Moltes gràcies per inscriure't a la jornada de Portes Obertes del TecnoCampus, la trobada anual en la que volem donar a conèixer de primera mà tota l'oferta acadèmica i les instal.lacions del TecnoCampus.

T'esperem doncs el 22 d'abril.

La Jornada de Portes Obertes és entre les 10 i les 18h, i hi pots assistir amb acompanyants.

Les portes obertes s'estructuren en:

  • Recepció i benvinguda als assistents.
  • Sessions informatives de cada grau. El coordinador/a de cada titulació presenta el pla d'estudis i els trets característics del grau o la doble titulació, amb la col·laboració d'un estudiant. Les sessions duren una hora aproximadament (horaris i aules a concretar). Consulta tota l'oferta acadèmica dels graus i les dobles titulacions en el següent enllaç.
  • Visites guiades cada mitja hora per les instal·lacions del parc. Cada visita té una durada aproximada d'uns trenta minuts, i la realitzen estudiants dels tres centres universitaris.

 

Quin és el proper pas?

Quan tinguem estructurada la graella de sessions informatives i l'horari de cada sessió per a tots els graus, que seran repartides entre el matí i la tarda del dia 22 d'abril, ens posarem en contacte amb tu perquè puguis apuntar-te a la sessió que més et convingui.

Pots apuntar-te a totes les sessions que per horaris et convinguin. En cada sessió, el coordinador de cada grau us resoldrà tots els dubtes que pogueu tenir.

I mentrestant?

I sempre que ho desitgis, pots adreçar-te al Punt d'Informació a l'Estudiant, en el que atendrem qualsevol dubte que puguis tenir i del qual et facilitem les dades:

Telèfon del PIE: 93 169 65 01

Email del PIE: pie@tecnocampus.cat

L'horari del Punt d'informació a l'estudiant (PIE): de dilluns a divendres, de 9h a 14h i de 15h a 20h

 

Gràcies de nou per inscriure't a la Jornada de Portes Obertes, i esperem veure't aviat.