Hem rebut correctament la seva petició de informació. Moltes gràcies per interessar-te en el Màster Universitari en Logística, Cadena de Subministraments i Negocis Marítims

El TecnoCampus de Mataró ofereix estudis
universitaris oficials de grau, postgrau i màster
en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la
salut.

L'oferta acadèmica del TecnoCampus
s'estructura en tres centres universitaris, adscrits
a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

 

La Universitat Pompeu Fabra és la 1ª universitat europea en el rànquing U-Multirank (2017-2018) i la 17ª universitat del món entre les de menys de 50 anys segons el rànquing d'universitats joves del Times Higher Education (2017).

Per què hauria de realitzar aquest màster?

 • 1
  Títol de Màster Oficial de la Universitat Pompeu Fabra

  La Universitat Pompeu Fabra és la 1ª universitat espanyola en el Rànquing Times Higher Education (2020) i la 11ª universitat del món entre les de menys de 50 anys segons el Rànquing d'universitats joves del Times Higher Education (2019).

 • 2
  Pioners en la creació d'un nou Grau a l'Estat Espanyol

  El fet d’haver estat pioners en la realització d’un grau oficial en Logística i Negocis Marítims ens permet oferir un màster únic en el seu contingut, atesa la profunditat assolida en els estudis de grau, i això representa una proposta de major nivell, tant acadèmic com professional, cap a un perfil més executiu i gerencial. 

 • 3
  Formació pràctica

  El màster inclou 40 hores de pràctiques en alguna de les empreses més rellevants del sector de la logística i els negocis marítims. 

 • 4
  Networking
  Participaràs activament en els principals esdeveniments relacionats amb el màster, com el Saló Internacional de la Logística, l’Smart City World Congress i altres esdeveniments organitzats per les principals organitzacions de logística d’àmbit nacional i internacional.
 • 5
  Convenis amb els principals agents del sector

  Hem establert convenis de col·laboració amb els principals agents, com associacions empresarials i institucions del sector de la logística, la cadena de subministrament i els negocis marítims. 

 • 6
  Profund coneixement del sector
  Tenim un profund coneixement de les necessitats formatives dels professionals del sector gràcies a l’estreta relació amb empreses, associacions i institucions d’aquest.
 • 7
  Pràctiques curriculars i accés a pràctiques remunerades

  A més a més de les pràctiques curriculars, t'oferim la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades en alguna de les empreses i institucions amb les quals tenim convenis de col·laboració a través de la nostra Borsa de Talent. 

 • 8
  Professorat amb excel·lent qualificació com a docents i investigadors

  Més del 80% dels crèdits són impartits per doctors i acreditats en investigació per les agències avaluadores AQU/ ANECA. A més, al màster hi participen professionals i experts referents del sector logístic, la cadena de subministrament i els negocis marítims. 

 • 9
  Instal·lacions

  Podràs gaudir d’unes instal·lacions modernes amb equipaments d’última generació en un Campus amb una ubicació privilegiada al costat del mar i amb excel·lents comunicacions. 

 • 10
  100% d'inserció laboral

  Hem aconseguit el 100% d'inserció laboral en la primera promoció del nostre grau universitari.