Hem rebut correctament la seva petició de informació. Moltes gràcies per interessar-te en el Màster Universitari en Logística, Cadena de Subministraments i Negocis Marítims

El TecnoCampus de Mataró ofereix estudis
universitaris oficials de grau, postgrau i màster
en els àmbits de la tecnologia, l'empresa i la
salut.

L'oferta acadèmica del TecnoCampus
s'estructura en tres centres universitaris, adscrits
a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

 

La Universitat Pompeu Fabra és la 1ª universitat europea en el rànquing U-Multirank (2017-2018) i la 17ª universitat del món entre les de menys de 50 anys segons el rànquing d'universitats joves del Times Higher Education (2017).

Per què hauria de realitzar aquest màster?

 • 1
  Pioners en la creació d'un nou Grau a l'Estat Espanyol

  Haver estat pioners en la realització d'un Grau Oficial en Logística i Negocis Marítims ens permet oferir un màster únic en el seu contingut, atesa la profunditat assolida en els estudis de grau, i això representa una proposta de major nivell, tant acadèmic com professional, cap a un perfil més executiu i gerencial. 

 • 2
  100% d'inserció laboral

  Hem aconseguit el 100% d'inserció laboral en la primera promoció del nostre grau universitari. 

 • 3
  Títol de Màster Oficial de la Universitat Pompeu Fabra

  Itinerari de Recerca opcional, dóna accés a un programa de Doctorat. 

 • 4
  Profund coneixement del sector

  Tenim un profund coneixement de les necessitats formatives dels professionals del sector gràcies a l'estreta relació amb empreses, associacions i institucions d'aquest. 

 • 5
  Convenis amb els principals agents del sector

  Hem establert convenis de col·laboració amb els principals agents, com Associacions Empresarials i Institucions del sector Logístic, la Cadena de Subministrament i els Negocis Marítims. 

 • 6
  Pràctiques curriculars i accés a pràctiques remunerades

  A més a més de les pràctiques curriculars, t'oferim la possibilitat de realitzar pràctiques remunerades en alguna de les empreses i institucions amb les quals tenim convenis de col·laboració a través de la nostra Borsa de Talent.