La innovació docent al Tecnocampus

Quan parlem de la gestió d'un projecte, el nostre objectiu és que funcioni. Quan fem un salt endavant i parlem de millora, el nostre objectiu és que allò que funciona, a més a més pugui funcionar millor, per tant hem de valorar diferents aspectes, contextualitzar la proposta, mirar les possibilitats i prendre decisions.
 
Si seguim un pas més endavant i parlem d'innovació, llavors el que ens plantegem és pensar en propostes diferencials, noves i si apliquem aquesta idea d'innovació a les aules, ens referim a plantejar propostes formatives que siguin una experiència d'aprenentatge pels nostres estudiants, quan parlem d'innovació parlem d'estratègies dels professors per incorporar materials multimèdia i que aquests materials estiguin relacionats amb activitats d'aula, parlem també d'aules virtuals, de coordinació d'assignatures i de plantejaments amb casos reals o de reptes d'empreses, institucions o protagonistes.
 
Aquesta és la innovació que fem.
 

Què en pensen els nostres alumnes?

Algunes de les experiències i espais innovadors de l'ESCSE al Tecnocampus

  • Speed Dating TFG Tecnocampus

    Trobar el tema del TFG no sempre és fàcil. A més, el Tecnocampus és l'entorn ideal per generar sinèrgies entre diferents estudis. A través de l'Speed Dating TFG Tecnocampus els estudiants estaran en contacte amb altres estudiants per tal d'obtenir idees pels seus projectes i trobar projectes que es complementin.

  • Estudiar a través Role playing

    A l'assignatura de Màrqueting i Vendes s'aplica una estratègia de role playing on l'estudiant es posa en el lloc d'un treballador d'una empresa de màrqueting. Durant aquesta assignatura l'estudiant ha de realitzar reunions amb el comitè de direcció d'aquesta empresa i acabar presentant el projecte a aquest mateix comitè.

  • Innolab Tecnocampus

    L'InnoLAB, és l'espai per a la creativitat del TecnoCampus. Aquí l'estudiant pot trobar un espai on treballar de forma creativa. El Tecnocampus aposta per impulsar l'emprenedoria amb noves idees com la que representa aquest espai.