Beques i ajuts

English version

  • Els estudiants de màster oficial poden optar a una de les 12 Beques Impulsa TecnoCampus per un valor de 2.000 € cadascuna.
  • Els estudiants de màster oficial poden optar a una beca de col·laboració per realitzar tasques de recerca vinculades als estudis que realitzin en el TecnoCampus.
  • Per a cursar un màster oficial es pot sol·licitar la Beca General del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport (MECD), que comporta l’exempció de pagament dels crèdits matriculats per primera vegada i, si s’escau, ajuts de diversos tipus i quantia en funció de la renda i de la residència.
  • Per a cursar un màster oficial, els alumnes estrangers poden consultar si en el país d’origen s’ofereixen beques per estudis oficials.
  • Els estudiants d'un màster o postgrau organitzat per l'Escola Superior de Ciències de la Salut de TecnoCampus poden optar una beca de Fecunmed.
  • El TecnoCampus ofereix ajuts específics concedits per empreses o institucions per a la matrícula en alguns màsters i postgraus o per algun àmbit en concret.

Per a més informació: https://www.tecnocampus.cat/ca/beques

Altres beques i ajuts:

Portal Ploteus. Beques de la Unió Europea per a estudiants de nacionalitat no europea, per estudiar a Europa.

Obra Social "la Caixa". Beques per a estudis de màster oficial a Espanya, de postgrau als Estats Units, Alemanya, França, la Gran Bretanya i el Canadà, i estudis d'administració d'empreses a la Xina i a l'Índia.

CONACYT. Beques per a ciutadans mexicans per estudiar postgraus a l'estranger.

ORGANITZAT PER:

 

AMB LA COL·LABORACIÓ DE: