Professorat

Els docents que impartiran cada temari del màster seran experts d’aquesta àrea i contem amb metges i infermeres dels serveis d’urgències hospitalàries i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). 
 
Sra. Lorena Molina Raya .  Directora acadèmica del màster. Infermera. PhD student en el programa de Biomedicina de la UPF. Màster Universitari de Lideratge i Gestió dels Serveis d’Infermeria. (UB). Coordinadora i docent del Grau en Infermeria de Tecnocampus Mataró (UPF). Infermera al serveis d’urgència de BSA i infermera del Sistema d’Emergències Mèdiques de Barcelona SEM.
 
Dr. Francesc Carmona Jiménez. Director assistencial del màster. Llicenciat en Medicina i Cirurgia General per la UB. Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, Hospital Vall d’Hebron. Màster Oficial en Atenció Integral al Pacient Crític i Emergències per la UB. Màster en “Metodología de la Investigación” por la UAB. Metge del Sistema d’Emergències Mèdiques de Barcelona.  Secretari del Consell Català de Ressuscitació. Formador de formadors en Suport Vital Bàsic, Immediat, Avançat i Avançat en Trauma del Consell Català de Ressuscitació i Medical Educator de l’European Resuscitation Council. Coordinador del Grup de Treball en Suport Vital Avançat del Consell Català de Ressuscitació i del Consejo Español de Resucitación.  Membre del Grup de Treball en Suport Vital Avançat del European Resuscitation Council i de l’International Course Committee de l’European Resuscitation Council. Fellow de l’European Resuscitation Council.
 
Sr. Jaime Carballedo Pulido. Coordinador del Màster, reponsable del Pràcticum del màster. Infermer. Professor associat del Tecnocampus Mataró (UPF). Infermer al serveis d’urgència de BSA i infermer del Sistema d’Emergències Mèdiques de Barcelona. Màster en Assistència Integral en urgències i emergències, IEM i UAB. 
 
Dr. Xavier  Jimènez Moreno. Doctor en Medicina i Cirurgia en 2001 .Llicenciat en Medicina i Cirurgia General per la UAB. Especialista en Medicina Interna, Hospital Vall d’Hebron. Professor Associat de la Facultat de Medicina (UAB) des de 2011. Cap del Servei d’Hospitalització a domicili de l’Hospital de la Vall d’Hebron i Director del Pla Director d’Urgències de Catalunya. Participa en diferents línies  de recerca i ha publicat nombrosos articles en revistes científiques de prestigi.
 
Dr. Serafín Alonso Vila. Doctor en Medicina Interna per la UAB, 2012. Llicenciat en Medicina por la Universitat de Santiago de Compostela. Especialista en Medicina Interna en el Hospital Universitari Vall d’Hebrón. Director i  Métge Jefe del Hospital de La Fraternidad en Chinguetti (Mauritania), 2010.  Métge adjunt, especialista en Medicina Interna, de la Unitat d’Urgències del Hospital Vall d’Hebron. A 2011 Middle Grade SpR en A&E, QEQM Hospital en Margate (UK). I treballa per International SOS como Site Medical Officer en Sierra Leona y Guinea-Conakry. Actualment metge resident d’Anestesiologia, reanimació i teràpia del dolor a l’Hospital de la Vall d’Hebron. Experiència en l’àmbit de la docència en diferents cursos, màster i potgraus. 
 
Dr. Alonso Mateos Rodriguez: Llicenciat en medicina y cirurgia. Especialista en Medicina Familiar y Comunitària. Máster en Medicina de Emergències. Actualment Metge del SUMMA 112. Professor de la Facultat de Medicina de la Universitat Francisco de Vitoria.
 
Sra. Gema Marmisa: Infermera. Llicenciada en Sociologia i Ciències Politiques. Infermera a la Oficina de Coordinació de Transplantaments de la Comunitat de Madrid.
 
Dra. Anna Casanovas: Llicenciatura de Medicina General i Cirurgia. Universitat de Barcelona, Campus Hospital Cínic. Especialista  en Anestesiologia , Reanimació i Terapèutica del Dolor. Adjunta Servei d’Anestesiologia, Reanimació i terapèutica de dolor a Hospital de Sant Joan de Déu de Sant Boi.
 
Sra. Ingrid Giró: Infermera al SEM i Unitat de cremats de la Vall d’Hebrón. Màster Universitari en “Atenció Integral al Malalt Crític i Emergències” (125 crèdits), Universitat de Barcelona, Barcelona 2009-2012. Diploma de Postgrau en “Atenció Prehospitalària Urgent” (20 crèdits), FU de Girona, Girona 2005.
 
Dr. Luis Renter:  Llicenciatura en Medicina y Cirurgia Facultat de Medicina de Saragossa. Especialitat en Pediatria y àrees específiques. Hospital Vall d'Hebron, Barcelona. Subespecialitat en Cures Intensives Pediàtriques. UCIP Hospital Val d'Hebron per la Societat Espanyola de Cures Intensives Pediàtriques. Instructor en RCP Avançada Pediàtrica y Neonatal pel Grupo Espanyol de RCP Avançada Pediàtrica y Neonatal. Instructor en Assistència Inicial al Trauma Pediàtric per la Societat Espanyola de Cirurgia Pediàtrica. Metge adjunt UCIP Hospital Parc Taulí Sabadell.
 
Dr. Manuel Gracia Romero: Doctor en medicina amb menció internacional, amb qualificació excel·lent  “cum laude” títol: “influencia de la administración de fluidos sobre el desarrollo y la severidad del edema pulmonar en un modelo experimental de lesión pulmonar aguda”. (febrer 2014). Màster en emergències extrahospitalaries: processos assistencials integrats (en procés). Universitat de Cádiz. Llicenciat en medicina: 2000-2006. Universitat de Cádiz. FEA Medicina Intensiva en Hospital SAS Jerez de la Frontera y Hospital Jerez Puerta del Sur. 
 
Sra. Mónica Murillo: Infermera. Especialitat infermeria en salut mental. Postgrau en salut primària. Amplia experiència en la atenció a persones con patologies mentals. Treballa en les cures i atenció a persones en deshabitualització de drogodependències i salut mental.
 
Dr. Jose M Quintillá. Llicenciat en medicina y cirurgia. Mèdic adjunt del Servei d’Urgències del Hospital San Joan de Déu de Barcelona. Responsable del Programa de Simulació de l’Hospital de Sant Joan de Déu. Direcció de coneixement i recerca.
 
Sr. Ernesto Cuenca: TES (Tècnic en transport sanitari). Amplia experiència professional en l’àmbit de la assistència prehospitalària en SVB i SVA. Format en SVB+DEA, SVA i SVAT.
 
Sr. Cristian Torrent: TES (Tècnic en transport sanitari). Amplia experiència professional en l’àmbit de la assistència prehospitalària en SVB i SVA. Format en SVB+DEA, SVA i SVAT.
 

Organitzat per:

 

 

 

 

 

Amb la col·laboració de: