MENTORS
 • Categoría

 • Fundador i Director Albus Golf, SL i Albus Golf USA, LLC

  Albert Buscató és un emprenedor de formació Enginyer Tècnic Agrícola per la ESAB (UPC), i és Fundador i Director General de les empreses Albus Golf, S.L. i Albus Golf USA, LLC, amb seus respectives a Barcelona i Miami Poseeix una dilatada experiència en diferents sectors industrials, dirigint indistintament departaments Comercials i de Màrqueting Com a emprenedor, va crear Albus Golf, S.L. al 2008 del no res, una empresa de base tecnològica que produeix i comercialitza productes ecològics, dirigits als mercats del turisme, l’oci i l’esport, i a dia d’avui ja té clients a més de 35 països Àrees d’experiència: Gestió d’empresa, màrqueting, vendes i internacionalització
    Llegir més

 • Consultor Lean StartUp

  Va començar la seva carrera professional a Internet l'any 1998 i des del 2001 està vinculat al món dels RRHH i internet , primer com a consultor de grans comptes d'Infojobs, després com a director de classificats del Diari La Vanguardia per retornar a Infojobs com a Responsable d'innovació.
  La seva tasca és implementar les metodologias necessàries perquè tots el Business Developers abracin la filosofia LEAN i la planificació Discovery Driven .
    Llegir més

 • Soci director Rousaud Costas Duran, SLP

  Lidera la divisió de negoci del bufet orientada a Start-ups és expert en  propietat industrial, start-ups tecnològiques, biotecnologia, programari, internet, transferència de tecnologia públic-privada, i aquesta orientat a resoldre  totes les noves necessitats que sorgeixen entorn de l'anomenat ecosistema emprenedor.   Expert en negociació amb inversors privats i capital de risc, acords entre socis i promotors i formules per atreure, retenir i motivar el talent en empreses amb reduïda capitalització. Llegir més

 • Fundador i actual responsable de 1d3a

  Soci fundador i actual responsable de la línia de desenvolupament de negoci i internacionalització de 1d3a.


  Compromès amb la innovació, el progrés i la col·laboració, persona activa en la creació i impuls d'idees i projectes, habitualment de l'àmbit tecnològic, conferenciant habitual en ponències sobre comunicació, noves tendències, el progrés i evolució 2.0; amb una perspectiva multisectorial que permet traslladar tecnologies capdavanteres entre sectors i mercats, generant fàcilment grups i consorcis capaços de dur a terme processos de transformació.


  Ferm creient en les capacitats de les persones, les habilitats per deduir, crear i aplicar criteris d'anàlisis que van mes allà del que pot materialitzar-se en un full de càlcul o en un procés d'anàlisi automàtica. Creativitat, Innovació, Perseverança….

  Membre de diferents organitzacions i institucions, actualment: 
  - Mentor InnoEmpren (TecnoCampus)
  - Mentor Start-up Catalonia (Acc10)
  - Soci fundador de Indescat (Clúster indústria de l'esport Català),
  - Membre cluster Salut i Benestar de la iniciativa Actua - Andorra
  - Partner d'i2Health (Plataforma tecnològica de salut) 
  - Membre de la plataforma *Inesport (Indústria de l'esport espanyol)
  - Sponsor de l' Anella de l'Esport Català (en constitució)
  - Coach d'emprenedors YUZZ (Fundació Banesto)
  - Colider de la plataforma M2C: Connect-EU Llegir més

 • Director de Contrapunt Barcelona

  Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració i direcció d'empreses (MBA) per ESADE (Barcelona) i PDG pel IESE (Barcelona)
  Va ser Director General d'Orbital, companyia del grup BBDO especialitzada en comunicació on-line des del 2005 fins a la seva fusió amb Contrapunt l'any 2008, companyia especialitzada en comunicació comercial multicanal. Àrees d'experiència:
  Estratègia de màrqueting, estratègia de comunicació, Internet i comunicació digital, social media.
    Llegir més

 • Director de marketing i comercial d'ACB

  Llicenciat en l'INEF per la Universitat de Barcelona especialització en Gestió Esportiva i Màster Adreça de Màrqueting en la Pompeu Fabra.
  Va ser director de màrqueting en el Diari Sport del Grup Zeta i Director de màrqueting i comercial en el Circuit de Catalunya. Actualment és director de màrqueting i comercial d'ACB, la lliga de Bàsquet Professional, a més d'emprenedor i soci en projectes esportius online com www.mybestchallenge.com Especialitat en Màrqueting Esportiu i Programes/Venda de patrocini en TV, Esdeveniments, Esportistes...
    Llegir més

 • Director de Vantun Corporate

    Llicenciat en Ciències Empresarials i Màster en Administració i direcció d'empreses  (MBA) per ESADE (Barcelona) i Master Community of European Management Schools (CEMS) per HEC (París).    Va ser Director d'Inversions de Caixa Capital Risc, SGECR, S.A. càrrec que va exercir des de 2003 al 2007. Posteriorment s'incorporà com a  Director Financer d'Oryzon Genomics, S. a. una de les empreses pioneres a Espanya en el sector de la biotecnologia .  Actualment és Soci fundador de Vantum Corporate     Àrees d'experiència:  Finances corporatives, Venture capital, Private Equity, M&A, Control de Gestió  Llegir més

 • Director de Mercaconsult i Mercadigital

  Business Angel, emprenedor i empresari. Fundador i ex-conseller d’una Societat de Capital Risc. Actualment participa en una companyia de realitat augmentada, una empresa d’internet, una societat d’inversions i dues consultores, una de rrhh especialitzada en recerca de talent per start-ups i una de marketing digital. Professor de vàries Universitats en àrees com emprenedoria, estratègia i finançament  Llegir més

 • Co-founder de Smart Purchasing Group

  Actualment és Assessor, Formador i Mentor en Gestió Estratègica de Compres.
  Anteriorment ha desenvolupat la seva carrera professional, al llarg de mes de 25 anys, ocupant càrrecs de Direcció de Compres en diverses empreses de sectors com alimentari, farmacèutic i distribució, amb responsabilitats tant d’àmbit nacional com internacional.
  És co-fundador de SPG (www.spgnetwork.es)
  A més a més de la seva experiència professional, des de fa mes de 15 anys col•labora amb diverses institucions com la Fundació UPC, la Universitat Ramon Llull, el IQS, la Universidad Adolfo Ibañez (Xile) en activitats en Executive Programs per la formació de professionals en actiu.
  De formació és Doctor en Biologia per la UAB Àrees d’experiència i especialitats: gestió estratègica de compres, alineament estratègic amb el negoci, gestió de riscos de mercats, internacionalització de les compres, transformació de la gestió de compres, captació d'innovació de la xarxa de proveïdors, mètodes avançats en gestió de costos, gestió competitiva de la base de proveïdors.
    Llegir més

 • Director de Enginova

  Enginyer en Informàtica, MBA per ESADE, PDG pel IESE, Expert en Valoració d'Inversions (UPC) i en Business Angels (ESADE). Va ser Gerent i Director General del Col•legi d'Arquitectes de Catalunya des de 1999 fins al 2008, any en el qual es va incorporar al Col•legi Oficial d'Enginyers Industrials (COEIC) per engegar el servei ENGINOVA dedicat al foment, la detecció i el suport a les iniciatives emprenedores tecnològiques dels Enginyers o vinculades a l'Enginyeria. Des del passat any també des d'ENGINOVA es gestiona el FONS ENGINYERS, societat d'inversió en fases inicials en noves empreses tecnològiques. Com a emprenedor és Soci fundador de Council Business Studio, S.L. ( www.council.es) i de Buysball Sports (www.buysball.com). Àrees d'experiència: Seed capital, Venture capital, Negociació, Anàlisi de projectes, Consells d'Administració, Gestió d'empreses.
    Llegir més

 • Entrepreneurship Director Keiretsu Forum Barcelona

  Economics degree UB Barcelona. Master en màrqueting (DAF) ESADE. Product Manager Comercial en UNASA (Matèries plàstiques, Distribuïdora de Filial de Basell i Ticona), Product Manager en AYEN (Parament i productes de neteja, Consum). Sènior Product Manager en AKZO NOBEL (fabricació de pintures; 300 empleats en la filial espanyola, Consum). Group Product Manager en NUBIOLA INORGANIC PIGMENTS (Pigments inorgànics-Sector industrial pintura & plàstic). Soci Fundador i Gerent en Sistemes tècnics de Coloració S.L.-StColor.    Expert en operacions i gestió orientada a mercat. Llegir més

 • Director de HealthEquity

  Llicenciat i PhD en Medicina, especialista en neurocirurgia, i Global Executive MBA per IESE.
  Des de la seva posició en el COMB lidera el programa “Metge Emprenedor” d'incubació e inversions en start-ups del sector sanitari, analitzant uns 300 plans de negoci cada any. És co-director del fons de capital de risc HealthEquity, que inverteix en el sector sanitari. Ha estat directament implicat en operacions d'inversió i en el seguiment de diferents companyies participades des dels seus consells d'administració. Té experiència en la creació de start-ups a títol personal, va ser un dels fundadors de Medicina Televisió, de la qual va ser director general i conseller durant quatre anys, procés durant el qual va negociar finançament de capital de risc des de la perspectiva de l'emprenedor. És autor de nombrosos llibres en els camps de la innovació i les inversions en el sector sanitari, el més recent el de “Innovar i emprendre en el sector sanitari” publicat en castellà i anglès en un mercat internacional. Signa diverses columnes periòdiques sobre l'entorn del capital de risc en diferents revistes econòmiques del sector sanitari. En l'àmbit acadèmic és professor convidat de diverses escoles de negoci on imparteix classes de manera regular (IESE, ESADE, EADA, UPC,...).
    Llegir més