120 estudiants participen a la tercera edició de la TecnoGames, que premia els millors videojocs creats a l’aula

El Grau en Disseny i Producció de Videojocs de l’Escola Superior Politècnica ha organtizat per tercer any consecutiu la Tecnogames, una mostra que posa en valor els millors treballs realitzats per estudiants durant el tercer trimestre. L’acte es va celebrar al TecnoCampus el passat dimecres 19 de juny i hi van participar uns 120 estudiants. En aquesta edició, s’han presentat quinze videojocs d’estudiants de segon curs i deu videojocs d’estudiants de tercer curs. Abans de l’entrega de premis, es va habilitar una zona on els estudiants van poder conèixer i provar els videojocs de tots els companys.

El Premi al millor joc va ser pels estudiants Teodora Dobre, Marc Villegas, Albert Pujante, Alex Cano i Susana Grass pel videojoc Falling Friends. Pel que fa al Premi especial indústria, entregat per Edgar Merina, de Riot Games, va ser pels estudiants Marco Santoro, Manel Lozano, Maró Valls, Natàlia Puig i Román Alcolea amb el videjoc The Báaxal.

Han participat en aquesta edició de la Tecnogames estudiants de segon i tercer curs del Grau en Disseny i Producció de Videojocs, de tercer curs de la Doble amb Informàtica de Gestió i Sistemes d’Informació i de tercer curs del Grau en Mitjans Audiovisuals. De fet, els estudiants d’audiovisuals hi han participat en la producció dels sons dels videojocs dins de l’assignatura Postproducció d’Àudio.

Tots els videojocs presentats són treballs que s'emmarquen dins de l’assignatura Projectes, una matèria transversal on els estudiants han de posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant el curs i desenvolupar un joc en només deu setmanes. Els jocs han estat avaluats per un tribunal format per Elena Candil, Jordi Arnal, Adso Fernández, Jordi Martín, Rafa González i Dani Candil, professors de Projectes de segon i tercer curs; Antoni Satué i Àngel Valverde, professors de Postproducció d’Àudio, i Edgar Medina, iberia publishing manager de l'empresa Riot Games

Pel que fa a la resta de reconeixements, els premis van ser per:
Millor videojoc de segon curs:
Polaris Couple, d’Adrian Federico Toledo, Lara Ríos, Sergi Sabaté, José Oviedo i Martí Guillot

Millor disseny de jocs de tercer curs:
The Forest Keeper, d’Andreu Salvany, Jordi Bertran, Sarah Doukkali, Adrià López, Xavier Coch i Eric Pastor

Excel·lència tècnica de jocs de tercer curs:
Toy Toy, d’Oscar Forra, Anna Maria Diaz, Adrian Cañas, Víctor Fernandez, Arnau reverte i Joan Cuch

Millor art de jocs de tercer curs:
The Báaxal, de Marco Santoro, Manel Lozano, Maró Valls, Natàlia Puig i Román Alcolea

Millor sonorització de jocs de tercer curs
Clàudia Manera, Joan Marín, Eva Anastasia Milanés i Judit Homs