Ja pots accedir a més de 800 cursos de la plataforma edX amb certificats gratuïts

La Universitat Pompeu Fabra ha signat un acord amb la plataforma de cursos edX que permetrà als estudiants del TecnoCampus obtenir els certificats dels cursos de forma gratuïta. Com a centres adscrits a la UPF, les tres escoles universitàries del TecnoCampus i els seus estudiants es poden beneficiar d’aquest acord amb la plataforma de cursos MOOC.

Aquest acord consisteix en més de 800 cursos  MOOC gratuïts de prestigioses universitats internacionals com Harvard, Berkeley i el Massachusetts Institute of Technology (MIT).

S’imparteixen cursos en diferents àmbits com comunicació, dret, economia i finances, enginyeria, història, humanitats, literatura, etc. i en diferents nivells: principiant, intermedi i avançat. A més, els cursos estan disponibles en diferents idiomes com el castellà, anglès, francès, italià, etc.

Els alumnes no han de pagar cap matrícula d’inscripció als cursos i, gràcies a aquest acord, tampoc haurà de pagar cap tarifa d’obtenció del certificat de finalització del curs (fet que pot suposar un estalvi de fins a 450$).

Si voleu beneficiar-vos d’aquesta promoció com a estudiants del TecnoCampus, heu de demanar un codi d’accés i registrar-vos al curs abans del 30 de juny del 2020. Es pot sol·licitar un sol codi per persona, que podrà ser aplicat a un curs. Es crearà una llista d’espera pels membres de la comunitat que vulguin registrar-se a més d’un curs i, per tant, necessitin més d’un codi. Tingueu en compte que, tot i que el curs al qual us voleu inscriure comenci més tard, heu de fer el registre abans del 30 de juny per obtenir el certificat gratuït.

Podeu sol·licitar aquest accés enviant un correu a sqai@tecnocampus.cat i rebràs un codi amb les instruccions per dur a terme el registre.