Ajuda'ns implementar mesures per una vida saludable a la feina

Des del Tecnocampus volem ajudar-vos a mantenir una vida saludable.  El Club d’Esports del parc dona suport a iniciatives com la d'Irene Gómez, estudiant de 5è curs del doble Grau en Ade-Màrqueting, que està elaborant el seu projecte de final de grau en cooperació amb el projecte Campus Saludable i Sostenible del Tecnocampus.

L’objectiu d’aquest estudi és conèixer els hàbits d'estil de vida de les persones de la comunitat empresarial i treballadors del parc TecnoCampus, i l’interès d’aquests sobre serveis de promoció de la salut que es podrien implementar al lloc de treball.

És important potenciar l’estil de vida saludable a la feina, ja que, a més de passar-hi aproximadament un terç del nostre dia a dia, ens ajuda a ser més productius i encarar millor la jornada laboral.

Per això ha endegat una enquesta sobre la que us volem demanar la vostra col·laboració, i que trobareu en el següent enllaç : Accés a l’enquesta

Els resultats seran presentats de forma agregada, preservant l’anonimat de qui respon.

Si pots, et demanem que comparteixis la iniciativa amb els treballadors de la teva empresa, perquè també hi participin i permetin assolir una mostra prou àmplia.

Els resultats ens ajudaran a planificar i proposar les activitats esportives més adients a les teves necessitats, encetant nous espais i recursos que siguin una realitat en els propers mesos, i dels quals us informarem puntualment.

Ens podeu seguir a la Intranet, on també hi ha penjat l’enllaç a l’enquesta

Moltes gràcies per la vostre aportació!