Un alumne del Grau en Mitjans Audiovisuals, premiat en el festival d'animació i videojocs 3D Wire

L'alumne del Grau en Mitjans Audiovisuals Héctor Arnau ha estat premiat al prestigiós festival d'animació i videojocs 3D Wire, celebrat a Segòvia del 30 de setembre al 6 d'octubre de 2019 en la categoria de Millor Projecte de sèrie de jove creador, amb el projecte “El Misterio de la Ciudad de Cucut”.

Aquest mercat és un lloc de trobada d'autors i productores independents que creen contingut audiovisual o ideen projectes relacionats amb l'animació, els videojocs i el new media. Al premi hi optaven aquells autors o productores que, com a molt, haguessin presentat un treball anteriorment. Héctor Arnau va anar a Segòvia amb l'objectiu de participar a un pitching i rebre assessorament professional sobre els següents passos que havia de fer amb el seu projecte. "Ni tan sols sabia que era un dels candidats al premi. Quan van dir el meu nom, no m'ho esperava pas", assegura. Ara, podrà gaudir d'una acreditació professional MIFA gratuïta per a la següent d'edició dels Annecy-MIFA.

El premi és per la idea de sèrie d'animació "El Misterio de la Ciudad de Cucut", un projecte que neix del seu treball de recerca tutelat pel professor Víctor García, i que explica la història d'en Pol Cabot, un jove desencantat amb la vida, que es troba atrapat a "La Ciudad de Cucut", un parc temàtic on els visitants han oblidat el món exterior i creuen viure en un fantàstic món steampunk. L'objectiu del Pol serà descobrir els misteris d'aquesta ciutat i tornar al món real.  Segons ens explica Héctor Arnau, "és una sèrie pensada per a ser emesa en 26 capítols d'11 minuts aproximadament, seguint l'exemple de Cartoon Network".