APTE obre la seva plataforma de formació online a tota persona o empresa que necessiti millorar les seves competències digitals en aquests moments de crisi sanitària

APTEFORMAés l'aula digital de formació de l'Associació deParcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) que aposta per la transformació digital de les empreses i pel talent digital de les persones.

L'Associació de Parcs Científics i Tecnològics d'Espanya (APTE) ha obert la seva plataforma de formació online enfocada en continguts sobre noves tecnologies, denominada APTEFORMA, a totes aquelles persones i/o empreses que durant aquests moments de crisi sanitària s'estiguin plantejant millorar les seves competències digitals i apostar per la utilització de les noves tecnologies en el seu àmbit laboral.

APTEFORMA és una plataforma de contingut formatiu, amè, atractiu, flexible i gratuït per a totes aquelles empreses, entitats i treballadors que es trobin en un parc científic – tecnològic pertanyent a APTE, no obstant això, des d'avui i fins a finals d'abril, també estarà oberta a tots aquells professionals i empreses, estiguin o no, situades en un parc científic i tecnològic.

Actualment s'estan formant en APTEFORMA més de 1300 persones pertanyents a 457 empreses i entitats situades en 52 parcs científics i tecnològics de tota Espanya.

Durant aquests dies, on hem pogut comprovar que la transformació digital ja no és una opció, sinó una necessitat, moltes empreses i professionals han hagut d'adaptar-se en poques hores a una nova manera de treballar en un entorn online i aquesta situació pot suposar una barrera al desenvolupament normal de les seves activitats a aquelles empreses i persones que no estiguin habituades a la utilització de les eines digitals.

Per aquest motiu, APTE posa a la disposició de tot el que el sol·liciti, l'accés als continguts de APTEFORMA, podent accedir a les vídeo píndoles, píndoles formatives, cursos d'autoformació, webinars, mooc, guies i infografies sobre les diferents tecnologies habilitadores que analitzem: competències digitals bàsiques, blockchain, intel·ligència artificial, big data, impressió 3D, ciberseguretat, Smart cities, Indústria 4.0. etc…

Si amb l'alerta sanitària del COVID-19 us heu adonat que la digitalització és la vostra assignatura pendent, recomanem el curs d'autoformació de 20 hores titulat “Kit bàsic de Competències per a la Transformació Digital de l'Empresa”. Aquest curs us ajudarà a descobrir quines competències digitals necessiteu reforçar, entendre les necessitats i preocupacions que les competències digitals poden satisfer i una cosa molt important en aquests moments, descobrir eines digitals que us poden ajudar a teletrabajar. A més, després de la finalització d'aquest, s'obtindrà un diploma, que serà acreditat per APTE.

Si vols gaudir de tot aquest contingut sobre tecnologies disruptivas, registra't aquí.

Nota de premsa disponible en la web de APTE.