APTE posa en marxa una nova web on trobareu recursos d’interès per a la vostra empresa

El passat dia 27 de febrer es va presentar la nova web, impulsada per APTE (Asociación de Parques científicos y Tecnologicos de España) de la qual el TecnoCampus forma part. Una web que neix d’un projecte que es va presentar a la convocatòria de Plataformes Tecnològiques Espanyoles del Ministerio de Ciencia i Innovación i que va dotar el projecte amb 75.700€ per desenvolupar-la. Els objectius d’aquesta web son provocar la transformació digital de les empreses, implicant les tecnologies digitals més disruptives des de l’anàlisi, divulgació, detecció de tendències, barreres d’estat de l’art, coneixement de la demanda, nivell d’adopció, usabilitat, habilitats i promoció de la seva utilització.

En aquests moments s’està recollint les mostres d’interès a participar dels grups de treball de DISRUPTIVE, als quals podeu optar com a empreses del parc. Aquest grups son:
• Blockchain
• Big data e intel·ligència artificial
• 5G
• Ciberseguretat
• Computació quàntica
• Estat del art, diagnòstic i usabilitat.

Per participar-hi cal complimentar el formulari de la pàgina on es descriuen el grups i indicar en quin es vol participar: https://ptedisruptive.es/conocimiento/grupos-trabajo/
Els participants inscrits els podreu anar veient a https://ptedisruptive.es/miembros/.
La plataforma ofereix algunes eines de recurs interessants com ara l’apartat d’ajudes a la R+D+i i el de notícies, on podem fer arribar informació relativa a les tecnologies digitals en aquests temes i que es puguin publicar.

També disposa d’un apartat de marketplace, on les empreses espanyoles o les estrangeres puden publicar ofertes i demandes de col·laboració amb l’objectiu de promoure la col·laboració empresarial i la internacionalització.
També s’ha obert la possibilitat de rebre mostres d’interès d’entitats i professionals perquè participin tant al laboratori d’idees com en els programes de reptes i elevator pitches.

També podeu trobar-hi recursos de formació: APTEFORMA, ofertes i demandes de col·laboració.