Arrenca el curs online Innootools 2.0 sobre emprenedoria

Professorat del TecnoCampus inicia avui la impartició del curs "MOOC Innotools 2.0: herramientas para tu proyecto emprendedor" de la Universitat Pompeu Fabra. Es tracta d'un curs online gratuït on diversos experts en innovació i emprenedoria t’explicaran les eines a posar en pràctica en cada fase del procés emprenedor. Si tens una idea, vols saber per on començar i quins són els elements claus en el teu projecte emprenedor, aquest MOOC és per tu.

El MOOC es gratuït i dona la possibilitat d’obtenir un certificat d’assoliment de la Universitat Pompeu Fabra.

Innotools 2.0 és el redisseny del MOOC Innotools que es va iniciar al curs 2014-15 de la mà de la professora Màrian Buil. Va ser el primer MOOC d’emprenedoria de les universitats catalanes, i se'n van celebrar sis edicions, fins arribar als més de 30.000 inscrits arreu dels paísos de parla hispana.

Innootools 2.0 incorpora tota les fases del projecte emprenedor. De l’exploració i comprensió de l’entorn per detectar oportunitats de negoci o redissenyar-la (Màrian Buil) a la ideació, on es busquen solucions creatives i innovadores a l’oportunitat detectada ( Matilde Martícnez Casanovas) . També es faran els prototips de la solució per rebre l'opinió dels usaris (Estel Paloma). Es continua amb l'avaluació i conceptualització de la proposta de valor i el model de negoci (Ricard Bonastre) i s'acaba amb la fase de comunicació, on s'aprèn el mètode DICA, explicat per Silvia Bueso, per transmetre el projecte. A més, cada mòdul compta amb un cas emprenedor que ens explica l’emprenedor en sèrie Xavier Verdaguer.

Inscriu-t'hi!