Bona acollida del sopar solidari “El Menjar Cura!”, celebrat al Centre de Congressos

Més de 150 persones van assistir a aquesta gala, celebrada el 13 de desembre passat, que ha estat la culminació dels actes de la primera campanya de captació de fons del Consorci Sanitari del Maresme per finançar projectes de recerca amb impacte local. Enguany, la malaltia protagonista ha estat la disfàgia.

El Foyer del Tecnocampus, col·laborador de l'esdeveniment, va acollir l'acte per recaptar fons finançar dos projectes acompanyats d’una intervenció en dos col·lectius vulnerables de la comarca que pateixen disfàgia: 50 infants i adolescents, alumnes de l’escola d’educació especial L’Arboç, i 500 ancians ingressats a l’Hospital de Mataró.

Més de 150 persones van prendre part en aquesta important cita solidària i van poder gaudir d'un aperitiu texturitzat i un sopar de gala, que va ser conduït pel periodista mataroní Espartac Peran, i amenitzat per la companyia Comediants.

Una gala molt especial i emotiva en què es van projectar vídeos amb testimonis de persones afectades per la disfàgia i amb missatges de suport de personalitats del món de l'espectacle, l'esport, la moda i el periodisme, que han recolzat la campanya El Menjar Cura! I han actuat com a ambaixadors.

La part més institucional va estar protagonitzada pels parlaments de l'alcalde de Mataró, David Bote, el gerent de la Fundació Maresme, Albert Vidal, el gerent del Consorci Sanitari del Maresme, Ramon Cunillera, i el director Acadèmic, de Recerca i d’Innovació, Pere Clavé.

Per finalitzat la vetllada, els assistents van poder pujar per diferents objectes donats per esportistes de renom com Marc Márquez, Marc Bartra i Andrés Iniesta.