El Campus Saludable ara també és Sostenible

Seguint l'exemple d'altres universitats catalanes, el Campus Saludable ha incorporat la perspectiva Sostenible al seu programa d'activitats. La primera mesura ha estat el disseny i creació d'unes cantimplores de material reutilitzable, per a hidratar-se i alhora ser respectuosos amb el medi ambient, ja que amb les cantimplores es reduiran els residus. Estaran disponibles pròximament a les màquines de vending de la universitat!

A més, el proper dimecres 16 d'octubre, en motiu del Dia Mundial de l'Alimentació, organitzaran activitats i tallers d'alimentació saludable a la Plaça del TecnoCampus per a tota la comunitat universitària.

El Campus Saludable i Sostenible és una comissió formada per estudiants i professors on tothom hi té cabuda. No et pensis que per no estudiar un grau de ciències, això no va amb tu. Els hàbits saludables i sostenibles haurien de ser universals, i és per això que des de la comissió us animen a que participeu, estudieu el que estudieu.

La comissió no només necessita suport en l'organització de campanyes d'educació per la salut i l'alimentació, sinó també en campanyes de màrqueting i disseny o en vídeos corporatius. Si vols formar-hi part, escriu a campussaludable@org.tecnocampus.cat!