El TecnoCampus participa a Colòmbia en la trobada anual de la Càtedra Europa

El director general del TecnoCampus, Josep Lluís Checa, participa divendres 23 d'octubre en la cloenda de la trobada de la Càtedra Europa que organitza la Universidad del Norte (Colòmbia), i que té com a país convidat Espanya. Checa impartirà la ponència “Emprender con éxito”, on exposarà l’ecosistema emprenedor i el model universitat-empresa singular de TecnoCampus. 

A la fira virtual d’estudiants que s'ha fet aquesta setmana, s'ha presentat aquests dies l'oferta de graus, màsters i postgraus del TecnoCampus amb la participació de Luz Fernández i Imma Silva. 

La Cátedra Europa és un espai de trobada acadèmica i cultural entre el Carib colombià i el món acadèmic europeu. És el programa institucional i l'esdeveniment acadèmic internacional més significatiu de la Universitat del Norte. Amb l'objectiu de promoure la internacionalització de l'educació superior, aquest programa ha forjat els llaços de cooperació i integració entre Europa i Colòmbia, aconseguint així un intercanvi permanent i convertint-lo en un referent a nivell local, regional, nacional i internacional.

El TecnoCampus i la Universidad del Norte, que acull la Càtedra Europa, tenen un conveni de moblitat  internacional acadèmica i formen part de la Xarxa d’universitats emprenedores impulsada pel TecnoCampus l’any 2019.