Comunicat del Comitè Acadèmic: docència online els propers quinze dies. 14-10-2020

Benvolgut/da estudiant,

 

Tal i com us vam avançar el passat diumenge, el departament de Salut i Protecció Civil han recomanat a les universitats que, durant un termini de 15 dies, es dugui a terme la priorització del teletreball i la docència online en l'àmbit universitari.

Per donar-hi resposta, i per tal de contribuir en la mesura del possible a reduir desplaçaments que poden provocar un empitjorament de la situació epidemiològica, el Comitè Acadèmic del TecnoCampus ha acordat que durant els propers 15 dies, a comptar des de demà dijous 15/10/2020, totes les activitats lectives es duguin a terme mitjançant el model online. Les úniques excepcions seran les pràctiques, que seran notificades als estudiants afectats perquè sàpiguen que se seguiran duent a terme presencialment, seguint tots els protocols de seguretat actualment vigents.

Us recomanem que estigueu atents als canals de comunicació habituals i que us adreceu al professor de cada assignatura o al coordinador de grau per resoldre dubtes concrets.
 

Un cop més, us volem agrair la comprensió i col·laboració davant la situació complexa a la qual ens enfrontem. Reiterem un cop mes que el TecnoCampus ha dut a terme tant les inversions com la planificació del curs que ens permeten afrontar els diversos escenaris que es puguin plantejar els propers mesos.

 

Cordialment,

Comitè Acadèmic del TecnoCampus