Conclou la primera edició del Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físico Esportiva

El Postgrau en Entrenament Personal i Readaptació Físico Esportiva va celebrar a finals de juny l’acte de cloenda d’aquesta primera edició, formada per tretze estudiants. Noemí Serra i Manuel Garnacho, coordinadors del postgrau, es mostren molt satisfets per la gran acollida que ha tingut el programa entre els estudiants. “Sense cap mena de dubte el professorat és un dels punts forts d’aquest postgrau”, afirma Garnacho.

A partir del proper curs, el programa s’oferirà com a màster degut a la bona valoració per part dels participants. En aquest sentit, el Màster en Entrenament Personal i Readaptació Físico Esportiva es durà a terme d’octubre del 2017 a juny del 2018 i està enfocat sobretot a llicenciats i graduats en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport, Fisioteràpia, Medicina i Magisteri en l’especialitat d’Educació Física. El període de preinscripció ja està obert, i la data límit per realitzar-la és el 22 de setembre. Els estudiants que han realitzat aquest curs el postgrau tindran la oportunitat de seguir formant-se en aquest màster de l'Escola Superior de Ciències de la Salut.

Per a més informació o per a qualsevol dubte, pots consultar la pàgina web del TecnoCampus o enviar un correu a formaciopermanent@tecnocampus.cat.