El TecnoCampus s'afegeix al dol per les víctimes dels atemptats de París

La comunitat del TecnoCampus, formada per estudiants, professors, personal d'administració i serveis i empresaris s'ha afegit avui a les mostres de condol pels atemptats registrats el cap de setmana a París. Atzarí Suriñach i Àlex Rojas, presidenta i vicepresident de l’Associació d’Estudiants del TecnoCampus (AsEsT), han llegit un manifest de condemna dels fets i a continuació s'ha fet un minut de silenci en record de les víctimes.

Aquest és el text del manifest llegit avui:

"Benvolguts amics i amigues, membres de la comunitat Tecnocampus,
Avui ens reunim aquí, en resposta als fets de París, però també per totes les persones que pateixen dia a dia.
El Tecnocampus avui vesteix de negre, com tantes altres institucions d’arreu del món; avui estem de dol. Per aquest motiu la comunitat Tecnocampus hem volgut unir-nos al voltant d'aquest dol en el record de les víctimes de Paris, però tenint present a tantes d’altres persones d’arreu del món. Farem un minut de silenci i mostrarem amb això el rebuig a la violència i el compromís amb els valors de la pau, la llibertat i la democràcia, valors que al Tecnocampus sentim nostres. Un minut de silenci per totes aquelles persones grogues, negres, blanques i marrons que alguna vegada han patit violacions d'algun dret humà. I per tots els seus familiars, també.
No podem permetre, com a societat i com a individus, que la por s’apoderi dels carrers. Hem d’evitar caure en el discurs de l’odi; al contrari, hem d’estar més units que mai, indiferentment del nostre color de pell, raça o procedència contra tots aquells qui pretenguin vulnerar els drets de les persones. Com van dir a Charlie Hebdo en la revista després dels atemptats “tout est pardoné” i com escriuen els ciutadans de Paris avui als carres “We are not afraid”. No tenim por perquè portem la llibertat i la pau per davant. Davant la violència, amor, i en cap cas la violència pot guanyar.

Finalment, acabar amb una frase en record a França i a tots els països del món que pateixen aquests i d’altres atacs, dita per el gran Jimi Hendrix: “Quan el poder de l'amor superi l'amor pel poder, el món coneixerà el que és la pau”. Busquem doncs que el poder de l’amor sigui més gran que el del poder i puguem viure tots ens pau.
Gràcies."