Dos estudiants del TecnoCampus participen a Unidesert 2016, un raid solidari pel Marroc

Marc Gaixas i Jordi Sánchez, dos estudiants de la doble titulació en Administració d'Empreses i Màrqueting, participaran en la cinquena edició d’Unidesert, un prova de llarga distància amb cotxe pel Marroc que començarà el 27 de febrer a Algesires i que durarà un total de nou dies.

En el reportatge "Solidari sobre rodes", publicat a El Tot Mataró el passat divendres 15 de gener, els dos estudiants del TecnoCampus expliquen com estan vivint aquesta experiència i quins són els principals reptes. La participació de Marc Gaixas i Jordi Sánchez a Unidesert, amb un cost de la inscripció d’uns 2.000 euros, es materialitza a través del projecte Driving 4 Dream (D4D), iniciativa amb la qual es presenten i que també serveix per fomentar la implicació i participació dels estudiants dels centres universitaris del TecnoCampus.

Unidesert es un raid solidari en el qual participen estudiants d’entre 18 i 28 anys amb només una brúixola, un mapa i un cotxe de més de 20 anys. Durant un total de nou dies, els participants hauran de dormir cada dia en tendes de campanya i preparar-se per la ruta de l’endemà. El projecte va néixer el 2009 amb l’objectiu d’oferir una experiència humana, esportiva i solidària. Cadascun dels cotxes participants carregarà un mínim de trenta quilos de material educatiu i sanitari que s’anirà repartint al llarg del trajecte fins arribar a Marràqueix, l'últim punt de l'itinerari.