Dues empreses allotjades al TecnoCampus participen al 4YFN del Mobile World Congress

Les empreses Cube Technology i Sigma Industrial Precision, allotjades al parc empresarial i tecnològic del TecnoCampus, han participat al Four Years From Now (4YFN), el punt de trobada d’emprenedors, inversors i start-ups que s'ha celebrat a Barcelona del 25 de febrer i fins avui en el marc del Mobile World Congress.

Cube Technology hi ha participat presentant l’aplicació mòbil MyHealthWatcher, que indica quins productes són els millors per a la salut de l’usuari. Amb més de 5.000 usuaris actius, l’app reconeix 42.000 productes, llegeix les etiquetes dels aliments envasats i indica a cada usuari si els productes són més o menys bons per a la seva salut.

Sigma Industrial Precision hi ha estat present a través del Corporates & Startups Open Innovation Challenge, una nova iniciativa organitzada per ACCIÓ en el marc del 4YFN. Celebrada el dimarts 26, diferents corporacions llançaven reptes a start-ups en diferents sectors i àmbits i se seleccionaven les solucions més innovadores. L’empresa Repsol es va interessar pel producte de Sigma Industrial Precision, una plataforma de manteniment predictiu per detectar errors a les màquines industrials abans que passin.

El 4YFN és una fira dedicada a la innovació disruptiva en l’ecosistema mòbil i el seu objectiu és potenciar les relacions entre emprenedors, start-ups i inversors. En aquest sentit, la meitat dels assistents són grans corporacions que busquen comprar o comercialitzar innovacions en etapes inicials.