Eignapharma signa un acord amb el consorci italià Biogem

L’empresa del sector mèdic Eignapharma, allotjada a TecnoCampus i membre de CataloniaBio & HealthTech, ha arribat a un acord de col·laboració amb Biogem. l’Institut de Biologia Molecular i Genètica

En virtut d'aquest acord, Eignapharma connectarà la recerca i investigació de Biogem amb la indústria, implementant la seva expertesa en els protocols i processos adequats en la transferència tecnològica.

Biogem és un consorci italià conformat pel Consell Nacional d'Investigacions (CNR) italià, Stazione Zoologica “Anton Dohrn” de Nàpols, Parc Científic de l'Àrea de Trieste, la Universitat de Nàpols "Federico II", Segona Universitat de Nàpols, la Universitat de Milano Bicocca, la Universitat Lumsa de Roma, Universitat de Sannio Benevento, Universitat de Foggia, Universitat Suor Orsola Benincasa de Nàpols, Cambra de comerç d’Avellino i Comunità Montana dell’Ufita.

Eignapharma és una consultora mèdica especialitzada en regulatòria, farmacovigilància i sistemes de qualitat a Europa, com així a prestar serveis personalitzats de desenvolupament de negoci a nivell mundial.

Per més informació.