El Festival DocsBarcelona selecciona un documental dirigit per un estudiant d'audiovisuals del TecnoCampus

El documental Anónimo, dirigit per l'estudiant del Grau en Mitjans Audiovisuals Manu Roma, ha estat seleccionat en la secció DOC-U del DocsBarcelona, el Festival Internacional de Cinema Documental de Barcelona. Anónimo és un dels 11 documentals seleccionats en tot Espanya per participar en aquesta secció que promou un espai d'exhibició per als estudiants d'audiovisuals. L'estrena serà el proper 18 de maig a les 19 hores a Filmin i Filmpix, però el documental es podrà veure fins al 30 de maig.

El guió d'aquest curtmetratge documental l'han escrit Manuel Roma amb Michael Rojas, estudiant internacional en Disseny i Mitjans Interactius de la Universitat ICESI de Colombia. El documental se centra en tres edats, tres espais, i tres maneres d'entendre el cruising a Barcelona, una pràctica que consisteix a tenir sexe amb desconeguts en llocs públics. El documental mostra el joc de mirades, els temps d'espera, o la busca d'algo que mai arriba en tres espais concrets: una platja en fer-se clar, uns lavabos d'un centre comercial, i un bosc quan cau la nit. Anónimo és el resultat d'un procés de treball personal del director que va néixer en l'assignatura del Grau en Mitjans Audiovisuals Documental de Creació: Guió i Realització, impartida per les professores Maria Luna, Carlota Frisón i Gina Plana. 

El DocsBarcelona d'enguany se celebra del 18 al 30 de maig i compta amb una programació de 33 llargmetratges documentals de 33 països de tot el món. El Festival cada any selecciona els millors documentals a nivell mundial localitzats en diversos indrets de la ciutat. L'edició d'enguany se celebra en format híbrid del 18 al 30 de maig, i comptarà amb projeccions en el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), en el cinema Aribau, i també s'oferirà una programació online a tot el territori espanyol.